Tyylikäs ei tarkoita epämukavaa: katso vinkit aikuisen naisen pukeutumiseen - MyStyle - Ilta-Sanomat

Tyylikäs ei tarkoita epämukavaa: katso vinkit aikuisen naisen pukeutumiseen

Carolyn Murphyn tyyli osoittaa, että yksinkertainen on usein kaunista.

Julkaistu: 1.5.2015 14:21

Huippumallin arkityyli on rento ja käytännöllinen. Näyttävään lookiin ei tarvita huikeita korkoja tai epämukavia vaatteita.

40-vuotias Carolyn Murphy on yhdysvaltalainen malli, joka listattiin hiljattain maailman kymmenen parhaiten tienaavan mallin joukkoon.

Carolyn on ollut mm. Estée Lauderin kasvo jo yli kymmenen vuotta. Hän oli aikoinaan Sports Illustratedin uimapukumalli. Kuten monien muidenkin mallien kohdalla, on Carolyn Murphyn tyyli ehdottomasti seuraamisen arvoinen.

Carolynin tyyli hänen siviilielämässään ei perustu vain korkeisiin korkoihin ja kalliisiin designvaatteisiin – niistä hän saa varmasti tarpeekseen työssään ja edustustilaisuuksissa. Hänen ”arkityylinsä” onkin käytännöllinen ja rento, mutta tietenkin trendikäs. Ei siis huikeita korkoja tai epämukavia vaatekappaleita.

Ballerinat ja herrainkengät saattavat saada kaverikseen esimerkiksi boyfriend-farkut, raitapaidan, haalarin tai poolokauluksisen paidan. Yksinkertaisen tyylikästä. Carolynin hiukset on usein sutaistu rennolle niskanutturalle, eikä meikkiäkään ole paljon. Kokonaisuudet ovat siis raikkaita ja rentoja.

Juhlatyylikin on simppeli ja klassinen, mutta hienostuneempi. Vaikka asusteita tai yksityiskohtia ei ole enempää kuin arkilookeissakaan, ovat asukokonaisuudet juhlavia ja kauniin klassisia sekä raikkaita. Tältä naiselta kannattaa ottaa oppia erityisesti arkipukeutumiseen: hyvinkin yksinkertainen voi olla tyylikästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?