Tänä syksynä kietoudutaan muhkean huivin suojaan

Julkaistu:

10+1
Rillit huurussa -sarjan tähti Kaley Cuoco, näyttelijä Dakota Fanning ja tosi-tv-tähti Bethenny Frankel ovat kietoutuneet muhkeisiin kaulahuiveihin.
Pienikin tuuli tekee syyspäivästä helposti jäätävän. Lämpimän takin ja kenkien lisäksi tärkeä lämmike ilmojen viiletessä on huivi. Eikä mikään ohut kesäriepu, vaan ihanan muhkea ja paksu neule- tai villahuivi. Se pitää kaulan suojassa viimalta ja viimeistelee syksyisen asukokonaisuuden.

Täydellinen syyshuivi on tarpeeksi pitkä, jotta sen voi kiepauttaa kaulan ympärille useamman kierroksen verran. Se on myös tarpeeksi tiivis ja muhkea, jotta se ei päästä lävitseen kylmää ilmaa, pienimmästäkään raosta. Täydellinen huivi on totta kai myös ulkomuodoltaan klassisen kaunis ja sopii asuun kuin asuun.

Kun huivia hankkii syksyn ja talven varalle, kannattaa muistaa valita syys- ja talvitakkiin sopiva sävy. Mitä maanläheisempi ja neutraalimpi sävy huivilla on, sitä helpompi se on yhdistää mihin tahansa lookiin.

Ulkonäön lisäksi tärkeä on materiaali. Kašmir- ja merinovilla ovat tekokuituja lämpimämpiä ja kestävämpiä ja siksi usein myös hintavampia. Nykyään laadukkaita luonnonmateriaaleja (kuten vaikkapa merinovillaa ja puuvillaa) saa onneksi tavallisista ketjuliikkeistäkin melko edullisesti.

TUOTTEET:
1. Filippa K / Gravitypope.com 105 €
2. H&M 9,99 €
3. Chicnova 30 €
4. Only 16,95 €
5. Selected Femme 24,95 €
6. 9 Straatjes 149 €
7. Selected Femme 49,95 €
8. Amazon.com 12 €
9. Cubus 19,95 €
10.  Monki 15 €
+1 Acne / Gravitypope.com 120 €

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt