Yleisön pyynnöstä: Mies, näillä pukeutumisvinkeillä saat lihaksikkaamman ja seksikkäämmän vartalon!

Julkaistu:

Tyylivinkit
Naisille on tuhat ja yksi vinkkiä vartalon parhaiden puolien korostamiseen ja huonompien häivyttämiseen, nyt stylisti Teri Niitti vinkkaa samat neuvot miehille.
Lihaksikas, harteikas ja seksikäs. Sellaiselta pitäisi miehen näyttää, jos mainoskuviin on uskominen. Ja koska David Beckham on David Beckham ja tavis on tavis, myös miehet tarvitsevat joskus vähän apua illuusion luomiseen. Tasa-arvon nimissä, 7 vinkkiä lihaksikkaampaan ja seksikkäämpään vartaloon, miehet!1. Käytä pukua tai pikkutakkia


Puvussa on topatut hartiat, ja myös sen leikkaus leventää hartioita ja kaventaa vyötäröä, joten se saa miehen näyttämään luonnostaan lihaksikkaammalta.


2. Suosi urheilullisia vaatteita


Sporttisten vaatteiden leikkaukset korostavat usein olkapäitä ja kapenevat vyötärölle. Sekä väri että malli on suunniteltu tukemaan illuusiota kiinteästä ja lihaksikkaasta vartalosta.
   

3. Älä aliarvioi liiviä


Sitä voi pitää kauluspaidan, t-paidan tai pitkähihaisen paidan kanssa. Pääntien v-malli pidentää ja kaventaa, sivujen ristikkäisleikkaukset ja vinot pystylinjat vievät huomion pois vatsan seudulta.


4. Suosi pystylinjoja ja tummia sävyjä

Ne hoikentavat myös miehiä.


5. Maastoudu!


Maastokuvion optinen harha on loistava kaikenlaisten virheiden peittämiseen. Jos perinteinen vihreä sävy tökkii, suosi urbaania harmaan tai sinisen sävyä.


6. Käytä solmiota


Sen värikkyys kiinnittää huomion ja lisäksi jakaa vartalon kolmeen pystysuoraan osaan. Kolme pienempää osaa on vähemmän kuin yksi suuri.


7. Pukeudu prätkätakkiin


Lyhyt malli ja hartianseudun kolmiomaisuus keräävät volyymia vartalon yläosaan ja kaventavat vyötärönseutua. Ja onhan se seksikkään maskuliininen!

Vinkit antoi stylisti Teri Niitti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt