MyStyle

Tiesitkö, että tummat silmänaluset ovat nyt muotia? Enpä tiennyt minäkään

Julkaistu:

Kommentti
Joskus muoti ja trendit yllättävät, tai sitten aika usein. Tummat silmänaluset ovat nyt kuulemma trendikkäät. Mistä lähtien kauneusihanteista ja trendeistä on tullut näin outoja?
Uusimman Olivia-aikakauslehden helmet-palstalla kerrotaan, että vaikka tummat silmänaluset ovat trendikkäät, ei tarvitse kuitenkaan näyttää pandalta.

Lisäksi vinkataan, että tummat silmänaluset kannattaa ottaa osaksi meikkiä. Tämä onnistuu, kun vaihtaa ohuimpaan mahdolliseen meikkivoiteeseen ja ei peitä silmänalusia.

- Nyt ei tarvitse välittää tummista silmänalusista, ne saavatkin näkyä, juhlistaa Olivia.

Jouduin lukemaan tekstin kaksi kertaa ja nauroin muutaman kerran enemmän ääneen. Olenko ainoa, jonka mielestä tämä kuulostaa aivan älyttömältä idealta?

Tummat silmänaluset saavat minut näyttämään paitsi väsyneeltä myös apaattisen sairaalta. Tummilla silmänalusilla näytän myös siltä, että en voi hyvin. Vai mitä mieltä olet yllä olevasta todellisuuskuvasta?

Pitää vielä huomauttaa, että todellisuudessa silmänaluseni olisivat tuotakin tummemmat, ellen olisi aamulla yrittänyt kiireessä läntätä niihin edes hieman peiteainetta.

Olivian kauneustoimitus ei kuitenkaan ole keksinyt ilmiötä päästään, vaan aiheesta on kirjoitettu aiemminkin esimerkiksi viime vuonna Styleite-julkaisun artikkelissa esiteltiin kokonainen kuvagalleria "kauniita" tummia silmänalusia.

Monien huippumuotitalojen näytösmallitkin ehostetaan erikseen näyttämään siltä kuin eivät olisi nukkuneet muutamaan viikkoon.

Tämä on kuitenkin ehkä älyttömin kuulemani kauneusihanne pitkään aikaan ja en edes harkitse lähteväni trendin matkaan.

Toivottavasti tämä tuo kuitenkin helpotusta kaikille, jotka ovat vuosia kamppailleet tummien silmänalusten kanssa. Te olette nyt kuuminta hottia!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt