Huh, mikä muutos! Entinen roskaruoka-addikti laihtui yli 30 kiloa: "En halunnut olla lihava hääpäivänäni" - MyStyle - Ilta-Sanomat

Huh, mikä muutos! Entinen roskaruoka-addikti laihtui yli 30 kiloa: "En halunnut olla lihava hääpäivänäni"

Julkaistu: 30.5.2014 9:31

Englantilainen Gemma Durcan Smith laihtui 32 kiloa ja kutistui kokoon 36. Ennen roskaruoalla elänyt Gemma muutti ruokavalionsa ja alkoi urheilemaan. Katso mikä muutos!

27-vuotias opettajana toimiva Gemma halusi olla itsevarma ja näyttää hyvältä hääpäivänään valokuvissa.

- Kun menin kihloihin, tajusin etten halua olla lihava morsian, Gemma kommentoi Express-verkkojulkaisulle.

- Hääpäivä on ehkä yksi kuvatuimpia päiviä elämässä. En halunnut katsoa taaksepäin ja olla pettynyt siihen miltä näytän.

Gemman laihdutusurakka kesti vuoden ja hän liittyi heti aluksi painonvartioihin. Lähtöpaino oli yli 90 kiloa ja Gemma laihtui kaikkiaan noin 32 kiloa. Seitsemän koon muutos oli kovan työn takana uuden ruokavalion ja säännöllisen treenin avulla.

Saltneyssä asuva Gemma eli aiemmin elänyt roskaruoalla, söi epäsäännöllisesti eikä juurikaan urheillut.

- Aiemmin en ikinä syönyt kunnon lounaita, vaan otin jotain mitä sai nopeasti ja helposti. Nyt valmistelen ateriani koko viikoksi etukäteen ja urheilen säännöllisesti. Juoksen neljä kertaa viikossa ja kävelen töihin joka päivä.

Gemman mukaan painon suurin aiheuttaja oli hänen kiireinen työnsä koulun uskonnonopettajana.

Gemman mieskin Alex laihtui vuoden aikana, koska hän noudatti Gemman ruokavaliota.

- Häämatkallakin kävin joka päivä juoksulenkillä, Gemma kertoo. Oletko sinä laihduttanut hääpäivän takia? Miten onnistuit ja pysyivätkö kilot poissa? Kerro kokemuksestasi kommenttikentässä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?