Tässäkö täydellisen selfien salaisuus? - uusi älypuhelinsovellus silottaa ihon pikkuvirheet - MyStyle - Ilta-Sanomat

Tässäkö täydellisen selfien salaisuus? - uusi älypuhelinsovellus silottaa ihon pikkuvirheet

Julkaistu: 13.5.2014 16:22

Selfie-villitys on avannut puhelinsovelluksia tekeville yrityksille uusia ovia.

Älypuhelimiin on ladattavissa monia kuvankäsittelyyn tarkoitettuja sovelluksia, mutta nyt The Daily Mail ilmoittaa löytäneensä sen sovelluksen, jolla silmäpussit ja ihon pienet virheet saadaan korjattua kädenkäänteessä.

Aviary-sovellus on ladattavissa Applen laitteisiin ja Android-käyttöliittymää käyttäviin puhelimiin ilmaiseksi.

Sovellukseen voidaan ladata kännykästä kuva ja valita ne kohdat kasvoista, joita haluaa silotella.

- Aviaryn kuvankäsittelyä oli helppo käyttää ja kuvasta ei päältäpäin edes huomannut, että sitä olisi muokattu, The Daily Mailissa hehkutetaan.

The Daily Mail testasi sovellusta useilla kuvilla, joissa esiintyvien henkilöiden kasvot vaativat täydellisen lopputuloksen saamiseksi enemmän kuvankäsittelyä kuin toiset.

Testi osoitti, että huonosta ihosta kärsivien kuvia oli hitaampi työstää, mutta lopputulos oli hämmästyttävän luonnollinen.

- Aknea ja ihon punertavuutta oli vaikea peittää, mutta Aviaryllä kasvoista saatiin tasaisen väriset ja suurin osa ihon virheistä peitettyä.

The Daily Mail kirjoittaa, että markkinoilla on tällä hetkellä tarjolla yli 200 eri älypuhelinsovellusta, jotka on tarkoitettu kuvien muokkaukseen.

Osalla sovelluksista pystyy jopa laittamaan kasvojen luustonrakenteen uusiksi ja kaventamaan kasvoja muutamalla painalluksella.

Katso The Daily Mailin sivuilta esimerkkikuvia, millaista jälkeä Aviaryllä saa aikaiseksi.

Lisää aiheesta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?