Unohda seerumit! Tällä ihmeöljyllä saa pitkät ripset luonnollisesti

Julkaistu:

Ripset
Ripsiä kasvattavat seerumit ovat suosittuja, mutta jos tahdot pitkät ja tuuheat ripset voit myös saada ne ilman pelottavia kemikaalimääriä, kertoo stailisti Ida Jokikunnas.
Kasvattavat ripsiseerumit ovat olleet suosiossa jo muutaman vuoden ja suosio onkin kasvanut käsi kädessä ripsienpidennysten rinnalla.

Molemmissa konsteissa saada näyttävät ripset piilee kuitenkin haittoja. Useat ovat saaneet aineista allergisia reaktioita sekä lukuisia ongelmia silmiin, että silmänympärysiholle. Pahimmissa tapauksissa ripset ovat tippuneet luomelta kokonaan.

Kaikille nämä eivät siis sovi, mitä sitten tehdä? Pitäisikö unohtaa näyttävät räpsyttimet? Ei onneksi tarvitse. Täysin kemikaaliton sekä luonnollinen tapa saada ripset kasvamaan kiivaammin onnistuu helposta ja halvalla. Tämän saavutat risiiniöljyllä!

Risiiniöljy on loistava tuote ripsille. Levität vanupuikolla risiiniöljyä ripsille iltaisin ja annat vaikuttaa yön yli. Näin helppoa ja saat varmasti tuloksia aikaan säännöllisellä käytöllä.

Ripset kasvavat pidemmäksi ja tuuheampina. Risiiniöljy toimii ns. tehohoitona ripsillesi. Risiiniöljy on täynnä erilaisia rasvahappoja, E-vitamiinia sekä proteiinia, näiden ansiosta se on todella ravinnerikasta ripsillesi.

Risiiniöljy sopii myös moneen muuhunkin kauneudenhoitoon. Risiiniöljy pehmittää kuivaa ja ärsyyntynyttä ihoa, vahvistaa kynsiä ja hiuksia sekä antaa hiuksille upeaa kiiltoa.

Vinkki!

Vaihda myös kalliit silmämeikinpoistoaineet risiiniöljyyn. Sillä saat hellästi ja samalla hoitaen poistettua jopa vedenkestävät silmämeikit!
Luonnollisesti kauneutta tehostamaan!

Lisää kauneusvinkkejä! Sekä seuraa Idaa Facebookissa!


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt