MyStyle

Stailisti Ida Jokikunnas: Poimi nämä trendit Oscar-gaalasta kevään juhliin!

Julkaistu:

Vuoden odotetuin pukujuhla Oscar-gaala ei tuottanut tänäkään vuonna pettymystä, vaan gaalan katsojat saivat ihastella toinen toistaan upeampia luomuksia kauniiden tähtien yllä.
Tyylivariaatioita oli runsaasti, mutta kaksi seikkaa nousi selkeästi esiin, nimittäin värit sininen ja nuden eri sävyt.

Suurin osa illan tyylionnistujista oli valinnut päälleen herkkää nudea tai klassista sinistä. Näitä värejä tulemme varmasti näkemään enemmänkin kevään juhlakauden lähestyessä.

Poimi tähtien trendit omaan juhlatyylisiisi punaiselta matoltaSininen

Sininen on ollut kovassa huudossa jo tovin. Erittäin virkistävää on se, että nyt sinistä näkyy jälleen juhlavärinä. Sininen väri on armollisempi iholle, mutta aina yhtä tyylikäs väri kuin musta.

Nyt on siis aika vaihtaa tuleviin juhliin pikkumustat sinisiin! Illan onnistuneimmat sinisten kantajat olivat Amy Adams ja Sandra Bullock sekä vaaleassa herkemmässä sinisessä ihastuttanut Lupita Nyong'o.Nude

Herkkää, naisellista ja pysäyttävää, näitä kaikkea edustivat lukuisat nudensävyiset luomukset, joita nähtiin punaisella matolla runsaasti.

Selkeimpänä trendinä nuden kaveriksi oli valittu kimaltelevia ja metallinhohtoisia yksityiskohtia aina koruja myöten. Metallinhohto toi pukuihin juuri sopivan ripauksen särmää herkän nuden ja pitsimäisyyden rinnalle.

Tätä naisellista tyyliä edustivat muiden muassa Cate Blanchett, Angelina Jolie ja Jessica Biel. Tämä tyyli kannattaa ehdottomasti pitää mielessä kevään ja kesän juhlissa, nudesta tulee varmasti juhlamuodin hitti tulevaan kauteen!Peplum

Peplum-helman aikakausi ei näytä loppuvan vieläkään. Aina kun luulemme, että kyseinen trendi on menneen talven lumia, se löytää uuden tulemisen vaatekaappeihin.

Peplumit koristivat useiden tähtien lanteita gaalassa. Aina yhtä ihastuttavat Jennifer Lawrence, Julia Roberts ja Amy Adams olivat luottaneet peplumin muotoon tänä vuonna. Ei siis vieläkään ole aika heivata peplumeita kaapista, vaan voimme hyvillä mielin jatkossakin korostaa naisellista vartaloa tällä tyttömäisellä yksityiskohdalla!Viitta

Arvelin jo aiemmin, että joku jatkaa Oscareissa Lupita Nyong'on Golden Globessa viitoittamalla tiellä ja pukeutuu viittaan. Niin teki Kate Hudson upeassa valkoisessa luomuksessaan.

Myös Matthew McConaugheyn kaunis vaimo edusti upeassa luomuksessa, jossa toista olkapäätä koristi viittamainen laahus. Tästä povasin jo Golden Globien jälkeen hittiä, ja sitä se on jo, joten viitat heilumaan ensi kesänä!Syvä kaula-aukko


Lupita, Kate, Julia ja Charlize olivat valinneet syvään uurretun v-kaula-aukon. Tämä seksikkyyttä tihkuva kaula-aukko, on hitti juhlatyyleissä, mutta se pysyy tyylikkäänä vain oikein puettuna. Muista, ettei tämä tyyli ole kaikille.

Lähes napaan asti auki oleva rintamus imartelee tyylikkäästi vain pienempirintaisia naisia! Rintavilla naisilla tyyli ei luo hienostunutta seksikkyyttä samalla tavalla, jota tällä trendillä tavoitellaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt