Tässä ovat kauneimmat tatuoinnit top 20 - äänestä heti voittajaa - MyStyle - Ilta-Sanomat

Tässä ovat kauneimmat tatuoinnit top 20 - äänestä heti voittajaa

Julkaistu: 5.12.2012 15:52

Ilta-Sanomien Kaunein tatuointi -kilpailuun tulvi yli 260 kuvaa. Tatuointiraatimme valitsi kuvista 20 kauneinta äänestykseen ja lukijoilla on nyt mahdollisuus valita voittaja.  Äänestä heti.

Lintuja, kukkia, enkeleitä ja perhosia. Tatuointikilpailuun saapui toinen toistaan upeampia ja värikkäämpiä kuvia. Sinä saat nyt vaikuttaa kuka voittaa kaunein tatuointi -tittelin. Äänestä heti oikealla olevassa äänestysruudussa, sillä äänestys päättyy jo perjantaina 7.12. klo 10

Palkintona hemmottelua!

1. Kilpailun voittaja saa 150 euron lahjakortin Kokemus Helsinki day spahan. 2. Kilpailun 2. ja 3. saavat Comfort Zone Tranquillity -tuotepakkauksen (arvo 130 euroa).

Helsingin keskustassa sijaitseva Kokemus Helsinki showroom + day spa on erikoistunut kehon ja mielen hemmotteluun. Lisää tietoa Kokemuksesta osoitteessa www.kokemushelsinki.fi

1. Pöllö Tatuointi kuvaa minulle tärkeää henkilöä, jonka puoleen on aina voinut kääntyä. Helmien yhteismäärästä tulee hänen ikänsä, kertoo Sini Laakso.

2. Riikinkukko - Olin jo vuosia halunnut jonkin kauniin ja naisellisen tatuoinnin. Aasiassa ollessani hain ideoita sieltä, jotka sitten vaikuttivat tämän  tatuoinnin toteutumiseen. Riikinkukko on tyypillisesti naisten tatuointi ja kiinassa sen uskotaankin tuovan hyvää onnea erityisesti naisille. Yleisesti riikinkukko tatuointi on rehellisyyden ja sisäisen kauneuden symboli, molemmat asioita joita itse arvostan paljon, kertoo tatuoinnin omistaja Tanja.

3. Kukka Halusin sellaisen tatuoinnin mitä kenelläkään muulla ei ole. Ja yhtään samanlaista ei ole tullut vastaan. Olen tyytyväinen, kirjoittaa Noora Kunnari.

4. Kello ja ruusu - Tatuointikokonaisuudesta löytyy rakas harrastukseni, syntymävuoteni sekä nimeni. Löydätkö nuo kaikki?, kysyy Viivi.

5. Omenapuu - Kauan suunnitteilla ollut kuva pääsi viimein nahalle saakka. Kotitalo, missä lapsuuteni vietin oli vanhojen omenapuiden piirittämä ja aina täynnä varpusia. Ja vaikka maalaisseutu on vaihtunut kaupunginsykkeeseen pysyy muistot maalta, sekä aina kaikkialla näkyvät varpusetkin mukana. Aika kuluu, mutta muistot jää kertoo Taina Leinonen.

6. Sukupuu - Selässäni kukkii sukupuuni. Sukulaisteni etukirjaimet on piilotettu oksistoon. Perhe on minulle tärkein ja tatuoinnin kautta rakkaimpani ovat aina mukanani ja tiedän missä juureni ovat, kertoo Adelina.

7. Norsu - Äitini oli innostunut sisustamisesta, kun olin kuusivuotias ja hän oli ostanut  norsupatsaan. Patsaan piti tuottaa hyvää onnea, sillä sen kärsä oli ylöspäin. Kuitenkin tuntui, että huonoa onnea oli joka kulman takana ja äitini keksi, että patsaalle on huudettava, jotta "paha onni" lähtisi pois. Jostain syystä asiat alkoivat menemään paremmin tämän jälkeen. Siitä eteenpäin norsu on edustanut minulle kaikkia ihmeellisimpiä tapahtumia elämässäni. Olen itse piirtänyt ja suunnitellut tatuoinnin ja otin sen 18-vuotiaana muutettuani pois kotoa, kertoo Jasmin Kärkkäinen.

8. Rusetit - Kesämenoissa mukana.. aina, sanoo Jenny Pasanen.

9. Sulka - Otin tämän sulka-aiheisen tatuoinnin kesällä 2011. Aihe vain tuli jostain ja minusta se on hyvin kaunis, kuvailee Sonja Heikkilä.

10. Tähdet - Tatuointi kertoo rakkaudesta musiikkia kohtaan ja tähdet ovat omistettu taivaassa oleville rakkaille, kertoo Jessica Korkala.

11. Nuoruus - Ög agus saor go deo (forever young and free), selventää Emma Peltomaa.

12. Unisieppari - Monta vuotta sitten rakastuin unisieppareihin. Aloin haalimaan moisia seinälleni ja täytettyäni 19, sain yhden kulkemaan aina mukanani. Pienempään renkaaseen piilotettiin kilpikonna tuomaan hyvää onnea, kertoo Saija Hyvärinen.

13. Lintu - Omistan maailman hienoimman linnun, sen pyrstöstä puhumattakaan, vakuuttaa Janika Seppänen.

14. Elämän ilo - Sana Joy tarkoittaa iloa ja nautintoa, joka meinaa aina välillä unohtua elämästä, kuvailee Emma Uski.

15. Perhospääkallo Tatuointikuvan lähetti Jenna-Mari Kohtalo.

16. Kukka ja kolibri Tatuointikuvan lähetti Sanni Heikkilä.

17. Ruusu - Satoa Helsingin tatuointimessuilta 2012. Halusin ruusun ja törmäsin sattumalta espanjalaiseen artistiin, joka halusi kokeilla uutta ideaansa. Tyytyväistä tyytyväisempi! Ei ole tullu samanlaista vielä vastaan, kertoo Saana Sirkkala.

18. Isän neuvot - Isämme osasi aina neuvoa asiassa kuin asiassa. Kun isän kuolemasta oli vuosi, otimme siskon kanssa muistotatuoinnit eli "isän" korvan taakse antamaan jatkossakin neuvoja, kertoo Anniina Lindfors.

19. Rokkikokki - Halusin persoonallisen ja rock-henkisen tatuoinnin, joten päädyin oheiseen kuvaan. Kuva kuvastaa juuri minua ja luonnettani. Jatkoin hetki sitten kuvaa tähdillä ja koukeroilla, kuvailee Tiina Lapiolahti.

20. Perhosen lento - Perhonen on ensimmäinen tatuointini ja tehty vuonna 2008. Vuotta myöhemmin se sai viereensä erään bändin logosta itse suunnittelemani perhosen lentoreittiä kuvaavan koukeron, kertoo Roosa Hatakka. Koko tatuointikilpailun sato löytyy lukijan kuvista. Kiitos paljon kaikille kilpailuun osallistuneille.

Lisää aiheesta