Näin meikkaat rusketusrajat piiloon

Julkaistu:

Rusketusrajat voivat näyttää noloilta ja olla väärissä paikoissa.
Onko sinullakin ollut kiusallisia olkaimien jättämiä rusketusrajoja hartioissa? Allure on listannut kolme vinkkiä, joilla rajat voidaan meikata piiloon esimerkiksi tärkeän tilaisuuden ajaksi. Vinkit on antanut meikkaaja Ashleigh Ciucci.

Ensimmäiseksi korjaa vahingot. Kuorinta häivyttää jonkin verran rusketusta, mutta muista käyttää hellävaraista kuorinta-ainetta. Voimakkaammat kuorinta-aineet voivat ärsyttää ihoa auringolle altistumisen jälkeen. Tämä voi saada ihon näyttämään laikukkaalta.

Meikkaa rajat piiloon. Taputtele mattaa aurinkopuuteria tai mattaa persikan väristä poskipunaa iholle. Ensimmäistä siinä tapauksessa, jos iho on tummempi ja jälkimmäistä vaaleammalle, punoittavalle iholle. Laita väriä rusketusrajan päälle ja viereen, sillä pelkästään päälle laitettuna raja on liian näkyvä.

Tekniikka toimii puuterimaisten ja voidemaisten tuotteiden kanssa, mutta voiteiden kanssa pitää olla tarkkana. Ne voivat näyttää luonnollisimmilta, mutta päälle tulee laittaa läpikuultavaa puuteria, jotta ne eivät sotke.

Jos aikaa on enemmän, hanki suihkemaista meikkivoidetta, joka on ihoasi tummempaa. Suihkuta meikkivoidetta muutaman sentin päästä iholle ja peitä kaikki mahdolliset virheet samaan aikaan. Käytä sormia tai meikkisientä voiteen tasoittamiseen ihollesi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt