MyStyle

Itsetehty on nyt supermuodikasta

Julkaistu:

Käsin neulotut neuleet ovat huippumuodikkaita tulevalla talvikaudella. Nyt siis puikot viuhumaan ja muistelemaan, miten ne nurin ja oikein silmukat tehtiinkään. Eikä haittaa vaikka välillä menisi nurinpäin, sillä aito kädenjälki saa näkyä. Silmukat saavat olla suuria ja lanka paksua, joten neuletyö etenee kohtalaisen nopeasti. Neuleohjeita löytyy alan lehdistä, kirjoista ja netistä niin kaulahuiville kuin vaativammille vaatekappaleille.

Ensikertalaisen on helpointa aloittaa kaulahuivista. Trendikäs neulehuivi on todella pitkä ja melko kapea, ja sen voi kietaista moneen kertaan kaulansa ympäri. Kokeile villalangan sijasta neuloa huivi trikookankaasta leikatusta nauhasta. Isot tuubikaulurit ovat myös melko helppoja valmistaa, ja lopputulos on näyttävä.

Jos lapasten ja villasukkien neulominen on liian työlästä, niin helpota hommaa hieman tyylistä tinkimättä. Kynsikkäät ja säärystimet ovat nyt trendikäs vaihtoehto käsien ja jalkojen lämmittimiksi.

Paksut, yksiväriset palmikkoneulepuserot ja -tunikat näyttävät upeilta kapeiden housujen tai villaleggingsien kanssa. Vedä jalkaan vielä pitkävartiset saappaat tai nilkkurit säärystimien kanssa, niin saat varmasti ihailevia katseita.

Jos lankakaupat eivät innosta, kipaise vaatekauppaan tai kirpputorille valitsemaan itsellesi valmis syysneule, johon sitten kääriytyä talvea suojaan.

Minut näette luultavasti vaatekaupassa.

Ota kantaa

Teetkö vaatteita itse?

Ehdottomasti 53% Ostan mieluummin kaupasta 30% Vain villasukkia 16%
Ääniä yhteensä 135

Muodissa mukana fakta

Muodissa mukana

Onko sinulla muotiin tai pukeutumiseen liittyviä kysymyksiä?

Muotitoimittaja ja stylisti Susanne Salo neuvoo, miten selviät alati vaihtuvien trendien maailmassa.

Voit lähettää kysymyksesi Susannelle  sähköpostitse osoitteeseen naiset.is@sanoma.fi

 

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt