Räiskyvää väriloistoa Lacostelta ensi syksyksi

Julkaistu:

Räiskyviä värejä ja venymistä mielikuvituksen rajoille. Niitä tarjoilivat Lacoste ja muotitalon taiteellinen johtaja Christophe Lemaire syksy- ja talvimallistossaan New Yorkin muotiviikoilla.

Runsaus ja ylisuuret suhteet olivat muotinäytöksen pääroolissa. Väreissä vaihtelivat muun muassa fuksianpunainen, keltainen ja vihreä.

Naisten vaatteissa panostetaan nyt hihoihin, kun taas miesten takeissa korostuvat ristiriidat ja uudelleenajattelu. Työpukeutumisesta lainataan yksityiskohtia, kuten katkaistuja vyötärömalleja ja olkahihoja.

Show'n hätkähdyttäjä oli käsinkudottu alpakkakarvainen takki yhdistettynä kaulan ympärille kiedottuun jättimäiseen huiviin. Asukokonaisuuden viimeistelivät pitkähihainen poolo ja villashortsit.

Klassinen poolo muuntautuu myös bolerotyyppiseksi viitaksi tai napein koristelluksi jättikokoiseksi mekoksi. Cocktail-pituisten tuubimekkojen helmat laskeutuvat kerroksittain pitkähihaisten poolojen päälle.

Myös perinteisten legginssien nilkoissa nähdään nyt ekstraleveitä resoreita. Hupparit pidentyvät minihameiksi, joissa yksityiskohtina erottuvat suppilomaiset tai olkapäiden yli liu'utettavat kaulukset.