Näin loihdit onnistuneen meikin kesän juhliin!

Julkaistu: , Päivitetty:

Juhlapukeutumisen kruunaa tyylikäs, raikas ja viimeistelty meikki.

Meikkaaja-maskeeraaja Nina Helin kertoo vinkit onnistuneen juhlameikin tekoon.

1. Mieti kokonaisuus. Katso, että vaatteet, kampaus ja meikki sopivat yhteen. Jos asu edustaa esimerkiksi vanhanaikaista tyyliä, ota meikkiin mukaan vaikutteita menneiltä vuosikymmeniltä. Esimerkiksi naisellisella 1940-luvulla filmitähtilook oli muodissa.

2. Valitse hyvät tuotteet ja välineet. Kannattaa käyttää vedenkestävää ripsiväriä liikutuksen kyyneleiden varalta. Vältä suttuista ja raskasta meikkiä. Tehoa ja glamouria katseeseen saa muutamalla silmäripsiin laitettavalla irtoripsitupsulla.

3. Harjoittele meikkiä ja kampausta etukäteen. Muista harjoitella kampauksen tekoa etukäteen, ettei tuloksena ole harakanpesä glamourkiharoiden sijaan. Myös meikkiä kannattaa testata ennakoon.

4. Häivytä hyvin poskipuna ja luomiväri. Ei kannata lyödä ihoa tukkoon meikkivoiteella, sillä juhlameikin on hyvä olla raikas ja freesi. Tunkkainen, paksusti pakkeloitu iho ei näytä hyvältä.

5. Muista oma persoona, mutta säilytä kokonaisuus raikkaana. Meikki kannattaa tehdä persoonan mukaan. Usein meikkiä innostutaan laittamaan liian paljon ja paksusti. Murretut värit ovat aina turvallisia.