Vaatteita tähdiltä taviksille

Julkaistu:

Kauneusyrittäjä Tiina Jylhä nappaa korvakorut korvistaan ja ojentaa ne Tähti-putiikin takahuoneessa liikkeen toiselle omistajalle Pauliina Pesoselle.

- Ota vaan, ja rahat suoraan hyväntekeväisyyteen, hän huikkaa.

Helsingin Abrahaminkadulle on avattu uusi vintage-henkinen second hand design -putiikki, jossa myydään pääasiassa julkisuuden henkilöiden lahjoittamia vaatteita ja asusteita.

Osa myyntituotosta menee Stop huumeille ry:lle.

Liikkeen ikkunassa komeilee muun muassa Jylhän vaaleanpunainen morsiuspuku, jota hän käytti häissään helmikuussa.

- Eihän sitä enää tarvita yhden päivän jälkeen, eikä oma tyttäreni suostuisi ikinä laittamaan päälleen tuota prinsessaunelmaa. Se oli hyvä tuoda tänne, koska älytön säilöminen ja hamstraaminen on ihan turhaa, Tiina perustelee hääpuvusta luopumistaan.

Lähellä liikkeen ulko-ovea roikkuu näyttelijä Hannele Laurin Pariisista ostama 4 000 euron leopardikuvioinen silkkimekko.

- Piti mennä se päällä naimisiin, mutta en sitten mennytkään. D&G:n mekko on vaan muisto naimisiinmenosta, eli no thanks! Nurmijärvellä asustava Hannele naurahtaa.

Hän toi putiikkiin iltapukujen lisäksi turkkeja ja kymmeniä kenkiä. Lähes sata laukkua omistava nainen harrastaa myös vaatteidensa lahjoittamista poikiensa vaimoille ja ystävilleen.

- Vaatevarastoa pitää karsia kovalla kädellä. Vaateaddiktioni ei ole ihan terveellä pohjalla!