Baskeri päähän ja baanalle! - MyStyle - Ilta-Sanomat

Baskeri päähän ja baanalle!

Tyylitaivaan Sallyn (kesk.) valkoinen paljettibaskeri sointuu sopivasti minihameeseen.

Julkaistu: 23.10.2007 12:06, Päivitetty 23.10.2007 15:55

Syksyn muotitietoisimmat painavat nyt päähänsä viimaa vastustavan baskerin. Lämmin villamyssy on helppo yhdistää monen erilaisen vaatteen kanssa. Samanvärisillä käsineillä tai laukulla loihditaan helposti yhtenäinen mutta huoliteltu kokonaisuus. Ohuen baskerin voi pitää päässä sisälläkin.

Baskerista tuli ilmiö näyttelijä ja roolimalli Greta Garbon innoittamana jo 1930-luvulla. Pikku nipukan koristama pyöreä villapäähine kuuluu nykyään niin pikku putiikkien kuin markettienkin perusvalikoimaan.

Syksyn harmauteen saa lisättyä pilkettä kimaltavilla koristeilla, joita löytyy nyt monista baskerimalleista. Perusbaskerin voi toki itsekin tuunata kimaltavilla yksityiskohdilla astetta yksilöllisemmäksi.

Koulukuntiakin baskerinkäyttäjistä löytyy. Toiset painavat myssyn syvälle päähän suojaamaan korvia, toisten mielestä baskerin tulee nimenomaan koristaa littanana ja hieman vinossa vain päälakea.

Myös Tyylitaivas-nettiyhteisössä baskeri keikkuu monen muotitietoisen nuoren päässä. Sallyn valkoinen paljettibaskeri yhdistettynä samanväriseen minihameeseen luo paksujen sukkahousujen kanssa lämpimän syksyisen asukokonaisuuden. Ranna puolestaan pitää perinteisempää mustaa baskeria taiteellisesti päälaellaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?