Game of Thronesista tuttu yli 200-kiloinen voimamies lopettaa uransa – keskittyy perheeseensä, vaimo on raskaana - Muut lajit - Ilta-Sanomat

Game of Thronesista tuttu yli 200-kiloinen voimamies lopettaa uransa – kuvassa näkyvä kokoero raskaana olevaan vaimoon hätkähdyttää

Hafthor Björnsson jätti auki pienen takaportin.

Hafthor Björnssonin ja Kelsey Hensonin perheeseen on tulossa vauva.­

13.8. 12:28

Maailman vahvimpiin miehiin kuuluva Hafthor Björnsson on ilmoittanut lopettavansa huippu-uransa voimamieskilpailuissa.

Islantilaisjätti kertoi asiasta Instagramissa viikonloppuna sen jälkeen, kun oli voittanut kymmenennen kerran peräkkäin Islannin vahvimman miehen tittelin.

Lopettamisilmoitus sisälsi myös pienen varauksen.

– Nyt alkaa uusi matka, josta olen innoissani. Aika lajissa on ollut upea, mutta olen päättänyt ottaa pitkän tauon. Ehkä en koskaan palaa, mutta koskaan ei voi sanoa ei koskaan, 31-vuotias Björnsson kirjoitti.

Hän keskittyy jatkossa myös perhe-elämäänsä. Hän poseerasikin uutisen yhteydessä valokuvassa raskaana olevan vaimonsa kanssa.

Pariskunnan kokoero kuvassa näyttää ällistyttävältä, eikä ihme: voimajätti on 206 senttiä pitkä ja painaa yli 200 kiloa.

Vaimo Kelsey Hensonin pituus on eri mediatietojen mukaan 157 senttiä.

– Sydämeni sanoo, että minun täytyy pysyä terveenä ja tehdä, mikä on parhaaksi perheelleni, Björnsson kirjoitti.

Kelsey Hensonkin on julkaissut Instagramissa puhuttavia kuvia avioparista.

– Suosikkipaikkani on sinun vierelläsi, Henson kirjoitti erään yhteiskuvan yhteyteen.

Pariskunnan kokoerosta on riittänyt puhetta aikaisemminkin. Björnsson näytti viime keväänä, kuinka kevyesti oma vaimo nousee ilmaan. Hän vitsaili, että vaimo ei erityisesti pitänyt ”painona” olemisesta.

Björnsson on voittanut urallaan useita suuria kilpailuita, mm. maailman vahvin mies -kisan 2018. Viime keväänä hän teki maastavedon maailmanennätyksen tuloksella 501 kiloa.

Tulos paransi Eddie Hallin nimissä ollutta ennätystä yhdellä kilolla.

Björnsson on tullut tutuksi myös Game of Thrones -tv-sarjasta, jossa hän näytteli 2014–2019. Hänet nähtiin sarjassa Gregor Cleganena.

Kuuluisa lihaskimppu Hafthor Björnsson astuu sivuun kilpalavoilta.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?