Katso suunnistuksen Viestiliigan miesten Medilaser-viesti suorana ISTV:ssä! - Muut lajit - Ilta-Sanomat

Katso suunnistuksen Viestiliigan miesten Medilaser-viesti suorana ISTV:ssä!

Suunnistuksen viestiliigan miesten toinen osakilpailu Medilaser-viesti juostaan Mikkelissä ja ISTV:n suorassa lähetyksessä sunnuntaina 16.8.2020 kello 14 alkaen.

12.8. 16:00

Suora lähetys miesten kilpailusta avautuu tämän artikkelin yllä olevaan videoruutuun kello 13.40. Ensimmäisen osuuden lähtö on kello 14.00. Jälkilähetys kilpailusta on katsottavissa Viestiliigan Youtube-kanavalla.

Naisten viesti juostaan aiemmin aamulla samana päivänä. Myös se näkyy ISTV:ssä suorana. Lähetyksen löydät tästä linkistä.

Suunnistusvalmentajat ry:n pyörittämän Viestiliigan kauden 2020 koko ohjelma on seuraava:

  • 9.8. Klaaniviesti, Lappeenranta

  • 16.8. Medilaser-viesti, Mikkeli

  • 6.9. Sprinttiviesti, Lahti

  • 20.9. SM-viesti, Pöytyä

  • 4.10. Lukkariviesti, Mynämäki

  • 10.10. Aleksis Kiven viesti, Ikaalinen

Lisätiedot löydät Viestiliigan sivuilta tästä. Näin miesten kisaa ennakoidaan Viestiliigan omissa kanavissa:

”Suunnistuksen Viestiliigan toiseen osakilpailuun Mikkelin Anttolaan on ilmoittautunut noin 50 miesten joukkuetta. Helsingin Suunnistajat ja Kalevan Rasti ovat avausosakilpailun tavoin ennakkosuosikkeja, mutta Lappeenrannassa hurjan kärkikaksikon kyydistä pudonneet Paimion Rasti, Turun Metsänkävijät, Tampereen Pyrintö ja Lahden Suunnistajat eivät ole päästämässä Olli Ojanahon ja Miika Kirmulan tähdittämiä joukkueita ilmaiseksi karkuun. Ikaalisten Nouseva Voima jäi Klaaniviestissä ilman tulosta väärän leiman vuoksi, mutta Nouski ei aio toistaa tätä virhettä. Tulossa onkin tiivis kolmen osuuden kilpa Piskolansaaren suuria korkeuseroja sisältävässä maastossa.

Ratamestari Risto Haikonen odottaa Medilaser-viestin säilyvän tasaisena loppuun asti.

– Kärjessä voidaan tehdä virheitä ja se tasoittaa aina peliä, mikäli eroja on syntynyt. Selvää on kuitenkin se, että väsymys pudottaa heikommat suunnistajat pois kovakuntoisempia kyydistä, Haikonen uskoo.

Korkeuserojen vastapainoksi viestin maasto armahtaa suunnistajia hyväkulkuisuudellaan. Metsä ei ole kovin peitteistä edes elokuussa. Hakkuu- ja raivausjäte puuttuvat lähes kokonaan. Notkelmista löytyy saniaista ja metsän siimeksestä löytyy myös askelta hidastavaa mustikanvarpua. Ratamestarin mukaan varvuissa on myös mustikkaa, mutta niistä Medilaser-viestin suunnistajat eivät ehdi nauttia kamppaillessaan liigan toisen osakilpailun palkintosijoista.”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?