Tom Brady julkaisi harmittoman sääkuvan – kansa nauroi - Muut lajit - Ilta-Sanomat

Yksi maailman kuuluisimmista urheilijoista julkaisi harmittoman sääkuvan – yllättävä yksityiskohta sai somen repeämään nauruun

Tom Brady vietti maanantaina syntymäpäiväänsä ja lupasi hemmotella itseään.

Tom Bradyn puhelinvalinta huvitti sosiaalisessa mediassa.

4.8.2020 17:05

Tampa Bay Buccaneersin NFL-pelinrakentaja Tom Brady, 43, julkaisi lauantaina Instagram-tarinassaan ihan tavallisen kuvan. Brady otti kuvan autonsa näytöstä, jossa komeili helteinen ulkolämpötila: 99 fahrenheitia eli 37 celsiusastetta.

Brady, joka pelasi koko aiemman uransa New England Patriotsissa ja pohjoisen kylmyydessä, muutti keväällä Floridaan siirryttyään Tampa Bayhin. Ei ihme, että korkeat lämpötilat kiinnittävät huomion.

Bradyn seuraajien huomion kiinnitti aivan toinen seikka kuin lämpötila. Bradyn julkaisemasta kuvasta näkee nimittäin myös, että hän käyttää Applen valmistamaa iPhone 6 Plus -puhelinta.

Älypuhelin julkaistiin vuonna 2014. Sittemmin iPhoneja on julkaistu yhdeksän erilaista mallia.

Forbesin mukaan Brady on 20-vuotisella urallaan tienannut noin 300 miljoonaa euroa. Se, että miljonääri käyttää vanhaa puhelinta, oli internetkäyttäjien mielestä hauskaa.

– Tom Brady käyttää iPhone 6:sta. Ymmärrän, miksi hän tarvitsin sopimuksen Tampasta. Rahat ovat pahasti lopussa, Coley Mick twiittasi.

Bradyn puhelimen ihmettelijöitä oli Twitterissä lukuisia. Eräs huomautti, että vaikka Bradylla on kaikki raha maailmassa, hän käyttää luuria, joka ei toimi yli tai alle 21 celsiusasteessa.

Toinen vitsaili, että numero kuusi oli tietenkin viittaus Bradyn kuuteen Super Bowl -voittoon.

Kuten viime kuukausina on ollut tapana, Brady kommentoi tätäkin asiaa vitsikkäällä tavalla. Pelinrakentaja täytti eilen maanataina 43 vuotta ja kertoi somessa lahjaideansa.

– Kiitos synttärionnitteluista! Saatan tänä vuonna hemmotella itseäni uudella iPhonella... Brady twiittasi.

Bradylla on hemmotteluun varaa. Hän allekirjoitti Buccaneersin kanssa maaliskuussa sopimuksen, joka tuo hänelle kahdesta seuraavasta kaudesta 42,5 miljoonaa euroa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?