Kuusi New England Patriotsin pelaajaa jättää NFL-kauden väliin - Muut lajit - Ilta-Sanomat

NFL:n menestysjoukkueessa käy ovi – kuusi pelaajaa jättää kauden väliin koronahuolien takia

New England Patriotsin valmentajalla Bill Belichickillä riittää ensi kaudella mietittävää.

Julkaistu: 28.7. 22:24

New England Patriotsilla on monta aukkoa paikattavana.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan huippujoukkue New England Patriotsissa käy myllerrys. Jo kuusi joukkueen pelaajaa on ilmoittanut jättävänsä NFL:n tulevan kauden väliin koronaviruspelkojen takia.

Joukon nimekkäimpiä pelaajia ovat puolustuksen tukipilarit Dont'a Hightower ja Patrick Chung, jotka ovat voittaneet Patriotsissa kolme Super Bowl -mestaruutta.

Myös keskushyökkääjät Brandon Bolden ja Danny Vitale, linjamies Marcus Cannon sekä varamies Najee Toran vetäytyvät ensi kaudelta.

Hightowerin päätökseen vaikuttivat perheeseen heinäkuussa syntynyt esikoinen ja hänen äitinsä sairastama kakkostyypin diabetes. Myös Chungista on tulossa isä.

NFL ja liigan pelaajayhdistys ovat tehneet sopimuksen, jonka mukaan pelaajat voivat jättäytyä pois ensi kauden tuoksinnasta. Mikäli kauden jättävä pelaaja kuuluu koronaviruksen riskiryhmään, ansaitsee hän kaudesta 350 000 dollaria. Riskiryhmään kuulumattomat saavat tulevasta kaudesta 150 000 dollaria.

NFL-kauden on määrä alkaa Yhdysvalloissa 10. syyskuuta, mutta maan virustilanne on herättänyt huolta kauden pelaamisesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?