CrossFitin supertähti treenaa intensiivisesti viimeisillään raskaana – ”Tunnen olevani räjähdyspisteessä” - Muut lajit - Ilta-Sanomat

”Tunnen olevani räjähdys­pisteessä” – viimeisillään raskaana oleva supertähti julkaisi videon kovasta hikitreenistään

Annie Thorisdottirin laskettu aika on elokuussa. Taustakuvassa islantilaistähden rinnalla toinen lajin huipuista, islantilainen Katrin Davidsdottir.

Julkaistu: 8.7. 11:11

Crossfitin supertähti Annie Thorisdottirin laskettu aika on muutaman viikon päästä, mutta treenit pyörivät yhä.

Crossfitin supertähti Annie Thorisdottirin laskettu aika on jo muutaman viikon päästä, mutta 30-vuotias huippu-urheilija ei lepää laakereillaan odottaessaan esikoislapsensa syntymää.

Lajinsa piirissä äärimmäisen suosittu Thorisdottir julkaisi Instagram-tilillään tiistaina vauhdikkaan treenivideon, jolla jo kookkaan vauvamahan kasvattanut islantilainen näytti olevansa täynnä virtaa vielä raskauden loppumetreillä.

– Emme saa paljon shortsikelin päiviä täällä Islannissa, mutta kun niin käy, otamme siitä kaiken irti, Thorisdottir kirjoittaa julkaisussaan.

Vuosina 2011 ja 2012 CrossFit Games -kilpailun voittanut kuntohirmu kertoi päivityksessään myös treenin tarkan sisällön.

Viiden liikkeen kierto koostui pallon heitosta seinälle, pyörälaitteella polkemisesta, kahvakuulaheilautuksista, boksin yli astumisista ja etukyykyistä käsipainojen kanssa. Thorisdottir teki kierron kolme kertaa kasvavilla toistomäärillä.

– Lopuksi poljin vielä viisi minuuttia pyörällä. Pidän koko ajan sykettäni silmällä varmistaakseni, etten rasitu liikaa, Thorisdottir lisäsi.

Islantilainen on jakanut sosiaalisessa mediassa avoimesti matkaansa kohti perheenlisäystä. Piakkoin syntyvän lapsen isä Frederik Aegidius on myöskin viisi kertaa CrossFit Gameseihin osallistunut urheilija.

Thorisdottirin laskettu aika on elokuun alussa. Viime viikolla hän totesi, että vauvamahan koko saa ihmiset epäilemään, että synnytys olisi sitäkin lähempänä.

– Viisi viikkoa enää! Tunnen virallisesti olevani räjähdyspisteessä. Miksi ihmiset kyselevät olenko jo 40:llä raskausviikolla? En tiedä onko se kohteliaisuus, mutta mitä väliä, Thorisdottir kirjoitti kuusi päivää sitten.

Kaksi viikkoa sitten Thorisdottir esitteli kropassaan tapahtunutta muutosta viime vuoteen verrattuna.

– Samankaltainen ruokavalio menee nyt enemmän vauvan kuin lihasten kasvattamiseen!

Thorisdottir aloitti CrossFit-uransa vuonna 2009. Häntä valmentaa suomalainen Jami Tikkanen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?