Jamie Foxx teki kolmea kaikille tuttua treeniliikettä Mike Tysonin roolia varten – näyttävin tuloksin - Muut lajit - Ilta-Sanomat

Samaa näköä? Hollywood-tähti teki kolmea kaikille tuttua treeniliikettä Mike Tysonin roolia varten – näyttävin tuloksin

Jamie Foxx kertoi valmistautuvansa näyttelemään nyrkkeilijä Mike Tysonia.

Julkaistu: 22.6. 22:27

Jamie Foxxista on kasvamassa melkoinen lihaskimppu.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Jamie Foxx esittää nyrkkeilijä Mike Tysonia tulevassa elämäkertaelokuvassa. Jotta ”Rauta-Miken” nahkoihin voi hypätä, Foxxin on pitänyt alkaa treenata.

Foxx julkaisi itsestään sarjan kuvia, joissa näkyy hänen kasvanut ylävartalonsa.

– Muutos alkaa... Ei ole salaisuus, että olen halunnut tehdä Mike Tysonista kertovan elokuvan jo pidemmän aikaa. Nyt palaset loksahtelevat viimein paikoilleen. Aloitimme matkan muutama kuukausi sitten, Foxx kirjoitti.

– Ensimmäinen ja isoin tehtävä on muuttaa kehoni... Ohjelmassa on leuanvetoa, dippipunnerruksia ja punnerruksia. Olemme aika hyvässä alussa, mutta hommia riittää vielä.

Jamie Foxx (vas.) osallistui George Floydin hautajaisiin 9. kesäkuuta Houstonissa.

Fox kertoi Fitness Voltin siteeraamassa TMZ:n haastattelussa, että hän vetää päivittäin 60 leukaa ja tekee 60 dippiä sekä 100 punnerrusta.

Ne kehittävät kuitenkin vain ylävartaloa. Foxxin jaloista tehdään elokuvaa varten isommat proteesien avulla.

Alla olevasta radiohaastattelusta voi kuulla, että Tysonin omalaatuisen puheäänen imitointia Foxxin ei enää tarvitse treenata. Sen hän on osannut jo kauan.

Jamie Foxx voitti parhaan näyttelijän Oscar-palkinnon vuonna 2005 esitettyään r’n’b-legenda Ray Charlesia elokuvassa Ray.

Myös Tyson on treenannut itsensä kovaan kuntoon. Legendan paluusta kehään on huhuttu koko alkuvuosi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?