Floyd Mayweather lähetti Conor McGregorille julman viestin - Muut lajit - Ilta-Sanomat

Floyd Mayweather lähetti Conor McGregorille julman viestin

Floyd Mayweather kohtasi McGregorin 2017 Las Vegasissa Yhdysvalloissa. Ottelu päättyi Mayweatherin voittoon teknisellä tyrmäyksellä.

Julkaistu: 9.6. 9:14

McGregorin päätös jättää UFC-kehät kirvoitti tylyn kommentin ammattinyrkkeilyn ex-suuruudelta.

Entinen ammattinyrkkeilysuuruus Floyd Mayweather naljaili tiukkaan sävyyn sunnuntaina uransa lopettamisesta julistaneelle UFC:n supertähti Conor McGregorille.

McGregor julkaisi Instagram-tilillään maanantaina kuvan suklaakakusta, johon on kuorrutettu tekstinä hyvien eläkepäivien toivotukset vapaaottelijan lapsilta.

– Jos en ole väärässä, niin etkös sanonut Mike Tysonille, että voitat minut, jos ottelemme uudestaan? Nyt sinä lopetat! Luulin, että halusit voittaa kaikista parhaan? Jos päätät vielä palata, niin odotan, että pääsen rankaisemaan sinua uudestaan, Mayweather uhoaa kuvan kommenttiosiossa.

Conor McGregorin sunnuntainen lopettamisilmoitus on saanut ristiriitaisen vastaanoton. Irlantilainen ottelija on tehnyt vastaavanlaisia julistuksia myös aiemmin, vuosina 2016 sekä 2019.

Floyd Mayweather itse vetäytyi nyrkkeilykehistä vuonna 2015 kukistettuaan Andre Berton pisteillä Las Vegasissa.

Mayweather otteli vielä tämän jälkeen McGregoria vastaan vuonna 2017 voittaen UFC-ottelijan teknisellä tyrmäyksellä. Molemmat ottelijat tienasivat kamppailusta palkkioina yli 100 miljoonaa dollaria.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?