Tunnettu kehonrakentaja kuoli vain 49-vuotiaana – leskeksi jääneeltä mieheltä riipaiseva kirjoitus: ”Nukkui pois niin kuin halusi” - Muut lajit - Ilta-Sanomat

Tunnettu kehonrakentaja kuoli vain 49-vuotiaana – leskeksi jääneeltä mieheltä riipaiseva kirjoitus: ”Nukkui pois niin kuin halusi”

Julkaistu: 1.6. 12:43

Kehonrakentajien yllättävät kuolemantapaukset ovat vavisuttaneet voimailupiirejä tänä keväänä.

Ammattikehonrakentaja Beverly Direnzo on kuollut 49-vuotiaana. Direnzon mies kertoi musertavat uutiset naisen omalla Instagram-tilillä.

Direnzon tarkka kuolinsyy ei ole tiedossa, mutta hänen poismenonsa oli ilmeisesti jossain määrin odotettavissa.

Leskeksi jääneen miehen kirjoitus oli hyvin tunteikas.

– Ikuinen rakkaani nukkui pois niin kuin hän halusi, levollisesti viereeni nukahtaen. Ei enää kipua.

Vuonna 2000 ammattilaisuransa aloittanutta Direnzoa pidetään yhtenä naisten kehonrakennuksen pioneereista kotimaassaan Yhdysvalloissa. Hänet tunnettiin lajipiireissä äärimmäisen viihdyttävänä kilpailijana näyttävien poseerauksiensa vuoksi.

Lähes 20 vuotta ammattilaislavoja kiertänyt nainen piti lisäksi omaa kuntosaliaan, jossa hän valmensi ja sparrasi useita nuoria urheilijoita.

Fitness-urheilijoiden ennenaikaiset kuolemantapaukset ovat vavisuttaneet kehonrakennuspiirejä viime aikoina.

Yhtenä suurimmista kehonrakennuslupauksista pidetty englantilainen Luke Sandoe menehtyi vain 30-vuotiaana toukokuun alussa täysin yllättäen.

Myös kehonrakentajien Mikayla Kingmanin, 23, ja Joanna Thomasin, 43, äkilliset kuolemat järkyttivät voimailupiirejä kesän kynnyksellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?