Viettäisitkö rakkaasi kanssa yön tässä huoneessa? Seksimotelli tarjoaa ”häkkiä” asiakkailleen - Muut lajit - Ilta-Sanomat

Viettäisitkö rakkaasi kanssa yön tässä huoneessa? Seksimotelli tarjoaa ”häkkiä” asiakkailleen

Brasilialaismotelli on sisutanut yhden huoneistaan vapaaottelutyyliin.

Julkaistu: 28.5. 19:57

Brasilialainen motelli tarjoaa huonetta pariskunnille, joilla on omalaatuinen maku.

Oletko aina haaveillut lemmenyöstä vapaaotteluhäkissä?

Mahdollisesti et, mutta Brasilian Teresinassa siihen olisi nyt mahdollisuus.

Motelli nimeltään Pousada Gurupi esittelee Instagram-tilillään vapaaotteluteemaista huonettaan. Huone on varusteltu kunnon painiin. Pyöreä sänky on sijoitettu keskelle UFC-illoista tuttua oktagonia.

Varustukseen kuuluu myös nyrkkeilysäkki, harjoitusnukke, nyrkkeilyhanskat ja mestaruusvyö. Ravintola palvelee 24 tuntia vuorokaudessa.

Vapaaottelu on suosittua Brasiliassa, josta on ponnistanut muun muassa kaikkien aikojen ottelija Anderson Silva.

Pousada Gurupin Instagramissa kerrotaan, että huone päästää pariskuntien mielikuvituksen lentoon ja auttaa luomaan muistoja.

– Fantasioiden toteuttaminen seksin kautta lisää parien luottamusta. Nyt on oikea hetki uudelle kokemukselle, päivityksessä lukee.

– MMA-sviitissä pari voi todella kuvitella itsensä vapaaotteluympäristöön. Eihän ole ihan jokapäiväistä hemmotella itseään oktagonissa, vai mitä?

Aktiiviuransa päättänyt Silva ei suinkaan ole väistynyt julkisuudesta.

45-vuotias brasilialainen haastoi juuri UFC:n irlantilaistähden Conor McGregorin otteluun, mihin viimeksi tammikuussa otellut McGregor, 31, vastasi torstaina myöntävästi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?