Ei herkille! UFC-ottelija sai järkyttävän haavan sääreensä – video paljastaa kammottavan totuuden vammasta

Gabriel Benitezin jalka ei kestänyt kiivasta UFC-kamppailua Omar Moralesia vastaan.

Vapaaottelija Gabriel Benitez koki torstain välisenä yönä ammattilaisuransa kahdeksannen tappion.

16.5.2020 19:22

Vapaaottelun huippusarja UFC on palannut rytinällä koronatauolta. Floridan Jacksonvillessä otellaan viikon sisällä peräti kolmena iltana, ja kamppailu-urheilun ystäviä hemmotellaan jälleen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Kaksi ensimmäistä otteluiltaa ovat sisältäneet brutaaleita otteluita eikä vavahduttavilta vammoiltakaan ole säästytty.

Meksikolaisottelija Gabriel Benitez koki torstaiyönä Suomen aikaa kovia pistetappioon päättyneessä ottelussa tappiotonta Omar Moralesia vastaan. Ottelu oli sangen erikoinen, sillä kolmen erän aikana nähtiin ainoastaan yksi alasvienti, ja muun aikaa ottelijat kävivät brutaalia potkunyrkkeilyshow’ta. Se koitui pienikokoisemman Benitezin kohtaloksi kivuliaalla tavalla.

Ensikertaa välisarjassa UFC-urallaan otellut Benitez, 31, selvisi loppuun saakka, mutta raaka taistelu jätti häneen järkyttävät jäljet. Tarkkasilmäisimmät televisiokatsojat huomasivat heti ottelun päätyttyä, että meksikolaisen sääressä oli ammottava haava.

Lähempää otetuista kuvasta ja videosta kuitenkin näkee, ettei kyseessä ole mikä tahansa pikku kolhu – karmivan näköinen viilto on niin syvä, että Benitezin jalasta näkyy sääriluu.

– Todellinen voimapotku, hän kirjoitti Instagram-kuvansa yhteyteen.

Sosiaalisessa mediassa levisi myöhemmin myös video Benitezin haavan hoidosta. Vanupuikolla suoritettu puhdistustoimenpide näyttää tuskalliselta, eikä kehässäkin hetkeä aiemmin kovia osumia ottanutta meksikolaista käy kateeksi.

Benitez tiedotti myöhemmin Instagram-tilillään voivansa hyvin. Hän kirjoitti myös odottavansa innolla seuraavaa otteluaan.

Suomen aikaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä käytävässä UFC:n pääottelussa vastakkain asettuvat 39-vuotias UFC-legenda Alistair Overeem ja Walt Harris. Ottelu käydään tyhjille katsomoille.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?