Tom Brady sekoitti talot ja asteli kutsumatta floridalaismiehen kotiin - Muut lajit - Ilta-Sanomat

Floridalaismies koki elämänsä yllätyksen – supertähti pölähti ulko-ovesta sisään: ”En ole koskaan nähnyt kenenkään poistuvan niin nopeasti”

Supertähti Tom Brady erehtyi osoitteesta ja käveli kaikessa rauhassa tuntemattoman miehen kotiin.

Supertähti Tom Brady asteli vahingossa floridalaismiehen kotiin.

24.4.2020 8:19

Amerikkalaisen jalkapallon supertähti Tom Brady edusti 20 vuoden ajan menestyksekkäästi NFL:n mahtiseura New England Patriotsia.

Pelinrakentaja saavutti seurassa paljon, muun muassa kuusi Super Bowlin mestaruutta. Maaliskuun puolivälissä koitti kuitenkin uudet tuulet, kun 42-vuotias laji-ikoni ilmoitti siirrostaan Tampa Bay Buccaneersiin. Samalla kotipaikka vaihtui koillisrannikolta Floridan lämpöön.

Uuteen kotikaupunkiin ja uusiin kuvioihin sopeutuminen kahden vuosikymmenen jälkeen ottaa oman aikansa. Kaikki ei aina mene heti putkeen.

Brady sai huomata sen, kun hän meni tapaamaan Buccaneersin hyökkäyspelin valmentajaa Byron Leftwichiä ensimmäisen kerran. Bradyn oli tarkoitus piipahtaa uuden valmentajansa kotona. Koronapandemian vuoksi vierailu pyrittiin tehdä mahdollisimman vähillä kontakteilla, ESPN kertoo.

Lähde kertoi ESPN:lle, että koska tapaaminen oli sovittu ja tarvittavista etäisyyksistä yritettiin pitää kiinni, Brady pölähti valmentajansa kotiin koputtamatta. Suunnitelma oli varmasti hyvä, mutta siinä oli yksi iso ongelma. Koti, johon Brady käveli sisään koputtamatta, ei ollut Leftwichin.

Yksi maailman tunnetuimmista urheilutähdistä asteli vahingossa Leftwichin naapurin kotiin.

David Kramer -niminen floridalaismies kertoi TMZ:lle, että hän oli keittiössään, kun etuovesta sisään astui tuntematon mies.

– Istun siinä ja näen ison varjon lähestyvän ulko-oveani... ja kuulen ovenkahvan kääntyvän. Mietin vain, että mitä hittoa, kuka tulee kotiini, Kramer kertoi.

– Katsoin, kun tämä pitkä mies vain käveli sisään kotiini. Hän ei edes katsonut minuun päin, vaan vain pudotti käsissään olleet kassit lattialle. Sitten hän katsahti ylös minua kohti – en koskaan unohda hänen ilmettään, Kramer kertoi.

– Hän (Brady) sanoi vain että ”olenko väärässä talossa”.

Kuusinkertainen Super Bowl -mestari Tom Brady muutti perheineen Floridaan maaliskuussa. Uusissa ympyröissä on vielä totuttelemista.

Kramerin mukaan hän jäätyi hetkeksi yrittäessään sulatella yllättävää kohtaamista supertähden kanssa. Brady pyysi virheensä tajuttuaan anteeksi ja poistui nopeasti paikalta.

– Hän nappasi kassinsa ja katosi. En ole varmaan koskaan nähnyt kenenkään poistuvan talosta niin nopeasti.

Vaikka kohtaaminen oli yllättävä ja pikainen, Kramerille jäi Bradysta hyvät muistot. Floridalaismiehen mukaan urheilutähti oli ”supermukava”. Ja Bradyn puolesta kerrottakoon, että Kramerin mukaan hänen ja Leftwichin kotitalot ovat hyvin samannäköisiä.

Brady on ehtinyt hämmentää uudessa kotikaupungissaan muutenkin. Aiemmin tällä viikolla pelinrakentaja päätyi otsikoihin, kun hänen kerrottiin rikkoneen Tampan kaupungin koronarajoituksia puistotreenillään. Tuoreimman tapauksen jälkeen hän ottikin Twitter-tilillään kantaa seikkailuihinsa.

– Luvaton puistovierailu, murtautuminen... teen vain oloni kotoisaksi Tompa Bayssä, Brady naureskeli Twitterissä hymiöiden kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?