Hafthor Julius Björnsson käyttää vaimoaan painona - Muut lajit - Ilta-Sanomat

Game of Thronesin voimamies uhoaa rikkovansa maastavedon ME:n – näin jätti pyöritteli 50 senttiä lyhyempää vaimoaan painona

Hafthor Julius Björnsson harjoittelee tehdäkseen uuden maailmanennätyksen maastavedossa.

Maailman vahvimman tittelin voittanut Hafthor Julius Björnsson käytti vaimoaan painona treenivideolla. Avioparilla on pituuseroa lähes puoli metriä.­

29.3. 18:40

The Mountain -nimistä järkälettä Game of Thronesissa näytellyt islantilainen Hafthor Julius Björnsson näytti Instagramissa seuraajilleen, kuinka kotona voi treenata koronaviruspandemian aikana.

Islantilaisjärkäle harjoittelee parhaillaan maastavedon maailmanennätyssuoritusta (501 kg) varten, joten hänellä ei ole varaa löysäilyyn.

Yhdessä Björnssonin lataamassa videossa lisäpainona toimii miehen selvästi pienempi vaimo Kelsey Henson.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Björnsson (pituus 2 metriä ja 6 senttiä) kaappaa ensin 157-senttisen vaimonsa syliinsä ja suorittaa hauiskääntöjä. Samasta asennosta liike vaihtuu kätevästi etukyykyiksi.

Sen jälkeen Björnsson yrittää vielä tehdä yhden käden pystypunnerrusta vaimo painonaan, mutta tämä liike osoittautuu turhan haastavaksi.

– Ote lipesi jo ensimmäisessä yrityksessä, Björnsson selitti videonsa saateteksteissä.

Lopuksi Björnsson vielä roikotti vaimoaan pää alaspäin ja treenasi ojentajiaan.

Huvittava video on kerännyt Instagramissa lähes kaksi miljoonaa katselukertaa.

Björnsson on julkaissut viime aikoina vakavampiakin treenivideoita. Yhdessä videossa hän tekee kolme toistoa maastavetoa 400 kilolla.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Björnsson on rakentanut autotalliinsa kuntosalin.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Björnsson voitti maailman vahvimman miehen tittelin vuonna 2018. Euroopan vahvimmaksi mieheksi hänet on kruunattu peräti viisi kertaa.

Björnsson on voittanut myös arvostetun, Arnold Schwarzeneggerin nimeä kantavan Arnold Strongman Classic -kilpailun.

Näyttelijänä Björnsson tunnetaan parhaiten huippusuositusta Game of Thronesista. Nuorempana hän pelasi koripalloa ja eteni aina Islannin juniorimaajoukkueeseen saakka.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?