Urheilutähden ex-tyttöystävä paljastumassa sarjavalehtelijaksi – epäillään keksineen kolme raskautta, kaksi keskenmenoa ja syövän - Muut lajit - Ilta-Sanomat

Urheilutähden ex-tyttöystävä paljastumassa sarjavalehtelijaksi – epäillään keksineen kolme raskautta, kaksi keskenmenoa ja syövän

Ex-tyttöystävä kertoi rugbytähti Josh Reynoldsille kaksi kertaa odottavansa kaksosia. Kiistassa esillä olleiden terveystietojen mukaan nainen ei ole ollut koskaan raskaana.

Ex-tyttöystävä kertoi rugbytähti Josh Reynoldsille kaksi kertaa odottavansa kaksosia. Kiistassa esillä olleiden terveystietojen mukaan nainen ei ole ollut koskaan raskaana.

Julkaistu: 14.2. 7:57

Rugbytähden tyttöystävän elämästä epäillään paljastuneen leuat loksauttavia epäselvyyksiä.

Australialaisen rugbytähden Josh Reynoldsin entistä tyttöystävää epäillään sarjavalehtelusta, kertoo australialainen Nine News.

Vyyhti lähti purkautumaan, kun Reynoldsia, 30, syytettiin kotiväkivallasta joulukuussa. Sydney Morning Heraldin mukaan Reynolds kiistää syyllisyytensä.

Pahoinpitelyoikeudenkäyntiin liittyen Reynoldsin leiri pyrkii nyt osoittamaan, että nainen on epärehellinen. Lisäksi Nine News julkaisi hiljattain paljastusjutun naisen taustoista. Ilmeni epäilys, ettei tämän elämässä kaikki ole lähellekään sitä miltä näyttää.

Reynoldsin painajainen alkoi vuonna 2018, jolloin hän tutustui naiseen sosiaalisessa mediassa. He tapasivat kerran ja kolmen kuukauden päästä nainen väitti odottavansa kaksosia. Myöhemmin hän kertoi saaneensa keskenmenon.

Reynoldsin mukaan sama tarina toistui: Nainen kertoi odottavansa jälleen kaksosia ja saaneensa keskenmenon.

Kolmatta raskautta Reynolds ei enää sulattanut, vaan pyrki osoittamaan naisen terveystietoihin vedoten, ettei yksikään raskaus ollut totta, Nine News kertoo.

Nainen oli myös pyytänyt rahaa äitinsä hautajaisiin, Reynolds väittää.

Useita huijattuja miehiä

Rugbytähden puolustus marssitti oikeuteen myös naisen kuusi entistä poikaystävää, jotka kaikki epäilivät joutuneensa petkutetuiksi.

Yksi väitti naisen teeskennelleen syöpäsairasta.

– Hän kertoi sairastuneensa kohdunkaulan syöpään. Annoin hänelle kaksi ja puoli – kolme tuhatta dollaria (1545 e – 1854 e) hoitoihin, yksi entisistä poikaystävistä sanoi Channel 9:lle.

Nine News haastatteli myös naisen äitiä ja isäpuolta. He kertoivat naisen teeskennelleen saaneensa aivokasvaimen ja käyttäneen elämässään peräti yhdeksää eri henkilöllisyyttä.

– Hän on murskannut monta ihmistä ja nyt riittää. Hänet täytyy pysäyttää, naisen äiti sanoi kanavalle.

Ex-miesten mukaan nimivalikoimaan kuului ainakin Arabella Del Busso ja Bella Donna Di Donato. Oikeaksi nimeksi äiti vahvistaa Donna Preuskerin.

Yksi entisistä poikaystävistä kertoi antaneensa Preuskerille 8000 dollaria (5411 euroa) sukulaisen hautajaisiin.

Oikeudenkäynti jatkuu Sydney Herald Timesin mukaan kesäkuussa. Reynolds on pelannut Australian pääsarjassa rugbya vuodesta 2011.

Tuoreimmat osastosta