Lukijat äänestivät: BB-Anu on Urheilugaalan kuningatar! - Muut lajit - Ilta-Sanomat

Lukijat äänestivät: BB-Anu on Urheilugaalan kuningatar!

Kuvituskuva
Julkaistu: 16.1. 21:08

Illan tyylikuningattaresta ei ollut epäselvyyksiä, jos lukijoilta kysytään.

Urheilugaalan kuningatar vuosimallia 2020 on selvillä. Lukijat valitsivat useista Hartwall Arenan punaiselle matolle saapuneista kaunottarista suosikkinsa, ja ykköseksi nousi selkeästi Big Brother -ohjelmasta tuttu Anu Puumalainen.

Ääniä oli annettu jutun julkaisemisen aikaan yli 15 000. BB-Anu oli vienyt äänistä 26 prosenttia.

Kuvituskuva

Vaaleakutrinen Anu hurmasi lukijat upealla sinisävyisellä iltapuvulla, joka istui kantajalleen mainiosti. Anu saapui gaalaan niin ikään BB:stä tutun miesystävänsä Helmeri Pirisen kanssa, joka on luonut uraa scoottauksen eli potkulautailun täysammattilaisena.

Kerta oli ensimmäinen, kun viime syksynä BB-talossa toisiinsa ihastunut pariskunta edusti julkisesti yhdessä pariskuntana.

Anun juhlatyylin täydensivät elegantti nutturakampaus ja näyttävät korvakorut. Anu jakoi kampauksestaan ja koruistaan kuvan myös Instagramissaan ennen juhlahumua.

Asuntomyyjänä työskentelevä Anu kertoi IS:n suorassa lähetyksessä olevansa hurahtanut täysin jääkiekkoon ja pesäpalloon, jota hän onkin harrastanut pitkään.

Kuvituskuva

Myös Janni Hussin gaalatyyli oli lukijoiden mieleen. 20 prosenttia äänistä napsahti entisille fitnessammattilaiselle, joka edusti juhlissa miesystävänsä Joel Harkimon käsipuolessa.

Hussi kertoi IS:n suorassa lähetyksessä hankkineensa vihreäsävyisen ja kimaltelevan muotiluomuksen iltapukuliike Meslewistä, joka on toiminut naisen luottopaikkana jo pitkään.

Kuvituskuva

Tyylin täydensi samansävyiset korvakorut ja näyttävä lettikampaus.

Aitajuoksija Lotta Harala onnistui myös vakuuttamaan lukijat gaalakimalluksellaan. Harala nappasi äänistä 13 prosenttia. Nainen juhli vaaleasävyisessä iltapuvussa, jota koristivat näyttävät kirjailut ja pitkä halkio.

Kuvituskuva

Suomen Urheilugaalassa 2020 palkitaan vuoden urheilija ja muita alallaan ansioituneita ammattilaisia. Juhliin on kutsuttu perinteisesti Suomen urheilun kermaa sekä tuttuja yhteiskunnan eri aloilta. Ilta-Sanomat seuraa gaalaa koko torstain ajan.

Tuoreimmat osastosta