Ensimmäistä kertaa pariskuntana! BB:ssä toisiinsa ihastuneet Anu ja Helmeri alkoivat seurustelemaan: ”Pyritään elämään normaalia perhe-elämää” - Muut lajit - Ilta-Sanomat

Ensimmäistä kertaa pariskuntana! BB:ssä toisiinsa ihastuneet Anu ja Helmeri alkoivat seurustelemaan: ”Pyritään elämään normaalia perhe-elämää”

Julkaistu: 16.1. 16:32

Big Brother -talossa toisiinsa ihastuneet Anu ja Helmeri edustivat Urheilugaalassa ensimmäistä kertaa pariskuntana.

Suomen Urheilugaala palkitsee torstai-iltana vuoden 2019 urheilutaivaan kirkkaimmat ja lupaavimmat tähdet koko illan kestävässä juhlassa. Yksi illan kuvatuimmista pareista oli syksyllä tv:stä tulleessa Big Brother -ohjelmassa toisiinsa ihastuneet Anu Puumalainen ja Helmeri Pirinen.

Pari saapui Urheilugaalan punaiselle matolle yhdessä ensimmäistä kertaa pariskuntana.

BB-talossa ollessaan parin orastava ihastus ei syttynyt seurusteluksi asti, mutta talosta poistumisen jälkeen asiat ovat saaneet onnellisen käänteen.

– Päätettiin, että katsotaan päivä kerrallaan. Tosi hyvin mennyt tähän mennessä, pariskunta kertoi kuulumisiaan.

– Aika hektistä elämää, Helmeri myönsi.

– Yritämme saada arjen rullaamaan niin että näkisimme mahdollisimman paljon. Asumme eri paikkakunnilla, Helsingissä ja Hyvinkäällä, Helmeri kuvaili parin arkea.

Helmeri on päässyt tutustumaan myös Anun lapsiin. Hän kertoi puuhaavansa heidän kanssaan ihan tavallisia juttuja.

– Kaikennäköisiä arkijuttuja teemme. Pyritään elää normaalia perhe-elämää ja rakennetaan kokonaisuutta päivä kerrallaan, Helmeri hymyili onnellisena.

Kuvituskuva

Helmeri kertoi ihastuneensa BB-talossa Anun persoonaan.

– Karisma ja huumorintaju, Anu puolestaan kuvaili, mihin ihastui Helmerissä.

Myös urheilu on molemmille tärkeää, sillä Helmeri on luonut uransa scoottauksen eli potkulautailun täysammattilaisena.

– Olen ollut ammattiscoottaaja kymmenkunta vuotta. Lisäksi futista, lätkää, jokainen urheilulaji menee kyllä, mies kertoi.

– Itse olen pesäpalloilija henkeen ja vereen, Anu nauroi.

IS seuraa Urheilugaalaa koko illan ajan. Suomen Urheilugaalan 2020 palkitsemiset alkavat Hartwall Arenan suuressa salissa torstaina klo 18. Illallispöydissä on Suomen urheilun kermaa sekä tuttuja yhteiskunnan eri aloilta.

Tuoreimmat osastosta