Voimistelijan ote lipesi eritasonojapuilta, sai kuolettavat selkärankavammat – äiti murtui: ”Vietimme joka päivän yhdessä” - Muut lajit - Ilta-Sanomat

Voimistelijan ote lipesi eritasonojapuilta, sai kuolettavat selkärankavammat – äiti murtui: ”Vietimme joka päivän yhdessä”

Southern Connecticut State -yliopiston voimistelija Melanie Coleman, 20, menehtyi sunnuntaina kuolettaviin selkärankavammoihinsa sairaalaassa.

Southern Connecticut State -yliopiston voimistelija Melanie Coleman, 20, menehtyi sunnuntaina kuolettaviin selkärankavammoihinsa sairaalaassa.

Julkaistu: 12.11. 18:49, Päivitetty 12.11. 19:31

Traaginen onnettomuus harjoituksissa johti nuoren amerikkalaisvoimistelijan kuolemaan.

Amerikkalaiselle naisvoimistelijalle perjantaina harjoituksissa tapahtunut karmea onnettomuus johti kuolemaan. Näin kertovat uutistoimisto AP ja useat yhdysvaltalaismediat.

Southern Connecticut State -yliopiston urheilija Melanie Coleman, 20, menehtyi sunnuntaina kuolettaviin selkärankavammoihinsa sairaalassa.

Colemanin perhe kertoi, että turma tapahtui, kun tämä lipesi eritasonojapuilta. Perhe kuvaili onnettomuutta ”traagiseksi ja friikiksi”.

Treenisalin omistaja ja Colemanin entinen valmentaja Thomas Alberti kertoi, että Coleman oli erittäin suosittu.

– Jokainen salimme voimistelija seurasi ja ihaili häntä. He halusivat olla hänen kanssaan ja he rakastivat sitä, kun hän opetti heitä. Hän oli erittäin pidetty henkilökunnan, voimistelijoiden, vanhempien – ja ylipäätään kaikkien keskuudessa, Alberti sanoi NBC:n mukaan.

– Hänen valmentajansa ja professorinsa kuvailevat Melanieta erityiseksi nuoreksi naiseksi, joka loisti luokassa ja salilla, Alberti jatkoi.

Albertin mukaan Coleman voimisteli huipputasolla. Hän kuului Yhdysvaltain juniorien olympiaohjelmaan.

Coleman tuli voimistelijaperheestä. Hänen äitinsä oli kilpaillut lajissa ja myös hänen kaksi vanhempaa siskoaan voimistelivat kilpatasolla. Lisäksi Colemanilla oli kaksi vanhempaa veljeä.

– Hän oli erittäin isosta ja rakastavasta perheestä. Meitä oli seitsemän, me olimme ”Colemanin seiska”. Vietimme jokaisen päivän yhdessä 20 viime vuoden aikana, surun murtama Susan-äiti sanoi.

Susan Colemanin mukaan perhe on saanut valtavasti tukea voimisteluväeltä.