Amanda Nunes poseerasi taas rohkeassa kuvassa - Muut lajit - Ilta-Sanomat

UFC:n naistähti poseerasi taas rohkeassa kuvassa – ”Miksipä en tekisi jotain erilaista, olisi nakuna kameran edessä?”

Amanda Nunes on yksi maailman parhaista naisvapaaottelijoista.

Amanda Nunes on yksi maailman parhaista naisvapaaottelijoista.

Julkaistu: 10.11.2019 8:18

Brasilialainen Amanda Nunes on vapaaotteluhäkissä armoton tyrmäyskone. Viime aikoina hän on kuitenkin esitellyt leikkisää ja pehmeää puoltaan alastonkuvissa.

Amanda Nunes on yksi UFC-sarjan suurimmista tähdistä. Hän on promootion historian ensimmäinen naisottelija, joka pitää hallussaan kahta eri sarjan mestaruusvyötä yhtä aikaa.

31-vuotias Nunes vei kääpiösarjan tittelin itselleen heinäkuussa 2016 ja on puolustanut sitä menestyksekkäästi siitä saakka. Viime joulukuussa Nunes nappasi myös höyhensarjan mestaruuden.

Nunes on myös UFC:n historian ensimmäinen avoimesti homoseksuaali mestari. Tänä syksynä hän esitteli vuosikymmenien harjoittelun muovaamaa kehoaan ESPN:n Body Issuen kuvauksissa.

– UFC 200 (kääpiösarjan tittelin voitto) oli mahtava saavutus urallani. Sinä hetkellä näytin, että homoseksuaali pystyy voittamaan mestaruuden. Myös muut voivat seurata jalanjäljissäni, Nunes sanoi ESPN:lle.

Nunes kertoi unelmiensa toteutuneen vapaaotteluhäkissä. Vaikka muut eivät uskoneet häneen, hänen itseluottamuksensa ei koskaan horjunut.

– Miksipä en tekisi nyt jotain erilaista, olisi nakuna kameran edessä, Nunes sanoi.

ESPN:n Body Issue julkaistiin syyskuussa. Marraskuussa Nunes poseerasi taas rohkeassa kuvassa, vain mestaruusvyöt alastoman vartalonsa peittona.

Kuvan otti brasilialainen muotikuvaaja André Schiliró.

Nunes julkaisi myös kurkistuksen kuvaussession kulissien takaa ja kirjoitti sen yhteyteen näin:

– Viime aikoina olen tuntenut halua julkaista puolialastonkuvia, Nunes vitsaili.

Tuoreimmat osastosta