Yhtenä maailman nopeimmista pidetty nainen kuoli hirvittävässä onnettomuudessa – nyt turman syy selvisi

Julkaistu:

Turman tutkinnassa on selvinnyt, että ennätysyrityksessä käytetyn auton eturipustukset pettivät ilmeisesti kovan iskun seurauksena.
Tunnetu kilpa-autoilija ja televisiopersoona, yhdysvaltalainen Jessi Combs kuoli elokuun lopussa tapahtuneessa onnettomuudessa, kun hän yritti rikkoa omissa nimissään olleen naisten maanopeusennätyksen (nelipyöräiset ajoneuvot) Alvordin autiomaassa Oregonissa. Ennätysnaisen hengen vieneen onnettomuuden kuvailtiin olleen hirvittävä, mutta sen varsinaisesta syystä ei heti tuoreeltaan ollut saatavissa tietoja.
Muun muassa Myytinmurtajat-sarjassa esiintyneeseen kilpa-autoilijaan on useasti viitattu maailman nopeimpana naisena.

Viihdesivusto TMZ:n mukaan Harneyn piirikunnan poliisi kertoi maanantaina traagisen onnettomuuden aiheutuneen North American Eagleksi -ristittyyn autoon iskeneestä mekaanisesta viasta ennätysyrityksen aikana. TMZ uutisoi auton mitä ilmeisimmin osuneen maassa olleeseen kappaleeseen, jonka seurauksena etupyörän ripustukset pettivät auton kiidettyä autiomaan pinnalla noin 885 kilometrin tuntinopeudella.

Jessi Combsin kerrotaan kuolleen päähän kohdistuneisiin voimakkaisiin iskuihin ennen kuin hänen autonsa roihahti liekkimereksi.

Muun muassa TMZ:lla julkaistuista kuvista selviää, että turma-autosta ei jäänyt juuri mitään jäljelle.
Vain joitakin päiviä ennen kuolemaan johtanutta turmaa Combs julkaisi sosiaalisen median tileillä itsestään kuvan, jossa hän kävelee kohti suihkumoottorilla varustettua autoaan.

– Saattaa vaikuttaa hieman hullulta kävellä suoraan surman suuhun... ne, jotka ovat siihen halukkaita, ovat niitä, jotka saavuttavat merkittäviä asioita, Combs kirjoitti joitakin päiviä ennen traagista turmaa.