Naiset esittelivät rintojaan baseball-ottelussa. - Muut lajit - Ilta-Sanomat

Skandaali Washingtonissa: Naiset esittelivät rintojaan baseball-ottelussa – syöttäjän pasmat sekosivat

Julia Rosella ei ole asiaa MLB-stadioneille, joissa Gerrit Cole jatkaa syöttöjään.

Julia Rosella ei ole asiaa MLB-stadioneille, joissa Gerrit Cole jatkaa syöttöjään.

Julkaistu: 29.10. 10:05

Vilauttajakaksikko Julia Rosella ja Lauren Summerilla ei ole enää pääsyä baseball-otteluihin.

Paljaina pullottaneiden rintojen esitteleminen baseball-ottelussa aiheutti kouriintuntuvia seurauksia kahdelle amerikkalaisnaiselle.

Julia Rose ja Lauren Summer vilauttivat rintamustaan pelaajille sunnuntaina pelatussa ottelussa Washington Nationals–Houston Astros. Ottelu pelattiin National Parkissa, joka vetää lehtereille yli 41 000 silmäparia.

Baseballin ammattilaissarjan kattojärjestö Major League Baseball ei luokittele mallikaksikkoa jatkossa sopivaksi roolimalliksi tapahtumiinsa. Alastomuus on Yhdysvalloissa tiukka tabu.

Kumpikin sai tempauksestaan elinikäisen porttikiellon MLB-otteluihin. Heillä ei ole myöskään pääsyä niihin tiloihin, joissa ammattilaissarjan toimintaa esitellään.

Summer esitteli virallista pannakirjettä maanantaina Twitterissä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ottelu sai entistä kiihkeämpiä piirteitä sen seitsemännessä vuorossa Rosen ja Summerin vetäessä paitansa kohti taivasta hetkenä, jolloin Houston Astorsin teräväkatseinen syöttäjä Gerrit Cole oli keskittymässä parhaaseen osaamiseensa eli syöttötyöskentelyynsä.

Syystä tai toisesta Cole päätti olla lähettämättä palloa lyöjän suuntaan samaan aikaan, kun naiskaksikko vilautti paljasta pintaa päätykatsomossa. Sen sijaan Cole katsoi asiakseen kääntää katseensa toisaalle ja hieraista lippalakkiaan.

Rose on jakanut vilautuksen paljastavaa videota Twitterissä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rose on SHAGMAG-verkkosivuston perustajia. Kaksikko on saanut tempauksellaan runsaasti huomiota verkkojulkaisulle, jolla paljas pinta on enemmän sääntö kuin poikkeus. SHAGMAGin taustavoimat ovat kuvailleet hengentuotettaan ”milleniaaliseksi Playboyksi”.

Siinä sivussa he ovat ilmoittaneet olevansa mukana rintasyövän vastaisessa taistelussa.

Rose on aktiivinen kuvien julkaisija myös Instagramissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.