Uutuuskirja: Kimi Räikköseltä jyrkkä ei Mika Poutalalle olympialaisissa – Kiira Korpi ja Susanna Pöykiö taasen sytyttivät F1-tähden

Julkaistu:

Uutuuskirja
Pikaluistelija Mika Poutala kertoo uutuuskirjassa anekdootin Torinon olympiakisoista ja F1-tähti Kimi Räikkösestä.
Pikaluistelija Mika Poutala debytoi olympiakisoissa Torinossa vuonna 2006. Hänen sijoituksensa jäivät vaatimattomiksi, mutta matkaan sisältyi runsaasti urheiluelämyksiä.

Tuoreen Mika Poutala – muutaman sadasosan tähden (Minerva) -kirjan mukaan Poutala muun muassa seurasi Kalle Palanderin alppihiihtoa sukset jalassa kisarinteessä. Poutala oli paikalla myös jääkiekon loppuottelussa Suomi–Ruotsi, jota hän katseli yhdessä taitoluistelijoiden Kiira Korven ja Susanna Pöykiön kanssa.

Kirjan mukaan Poutala huomasi ottelun kolmannessa erässä, että parin penkkirivin päässä istui formulatähti Kimi Räikkönen. Taitoluistelijat halusivat yhteiskuviin Räikkösen kanssa, ja Poutala lupasi järjestää asian.

– Kävelin Kimin luo, sanoin käsipäivää ja kysyin, voisimmeko ottaa muutaman valokuvan. Räikkönen nosti kuitenkin kätensä pystyyn ja sanoi, että ”ei valokuvia”, Poutala kertoo Ilta-Sanomien urheilutoimituksen esimiehen Petri Lahden kirjoittamassa kirjassa.


Poutala keksi kertoa Räikköselle, että yhteiskuvaan haluavat Poutalan sijaan Korpi ja Pöykiö.

– Räikkönen innostui heti ja sanoi, että tuo taitoluistelijat ihmeessä tänne. Kun kuvat saatiin otetuksi, kysyin vielä Räikköseltä pääsisinkö itse mukaan vielä yhteen kuvaan. Vastaus oli taas tyly: ”Ei”.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt