UFC-ottelu päättyi täydelliseen kaaokseen – meksikolaisyleisö raivostui hillittömästi, kun pääottelu keskeytyi 15 sekunnin jälkeen

Julkaistu:

Vapaaottelu
Yair Rodriguezin ja Jeremy Stephensin kohtaaminen UFC-kehässä päättyi ennen aikojaan.
Lauantai-iltana Mexico Cityssä järjestetty UFC Fight Night 159 -tapahtuma päättyi täydelliseen sekasortoon.

Paikalle kerääntynyt suuri meksikolaisyleisö oli odottanut erityisellä mielenkiinnolla höyhensarjan ottelua meksikolaisen Yair Rodriguezin ja yhdysvaltalaisen Jeremy Stephensin välillä.

Tapahtuman pääottelu jouduttiin kuitenkin keskeyttämään, kun ensimmäistä erää oli kulunut vain 15 sekuntia. Rodriguez löi Stephensiä kevyesti kädellä kasvoihin ja osui samalla Stephensin simään.
Yhdysvaltalaisottelija ei saanut enää silmäänsä auki, kun tuomari tuli tarkistamaan kokeneen UFC-ottelijan vointia. Kehään tuli myös lääkäri, joka ilmoitti hetken kuluttua, ettei Stephens ollut enää ottelukunnossa.

Areenan täyttäneet meksikolaiskatsojat eivät ottaneet ilmoitusta hyvin vastaan. Raivoisasti buuannut yleisö alkoi heitellä kehässä olleita ottelijoita roskilla ja pulloilla heti, kun matsi julistettiin keskeytetyksi.
Turvamiehet saattelivat kasvojaan pitelevän Stephensin kehästä pullosateessa.

Kotiyleisönsä edessä otellut Rodriguez oli erittäin pettynyt ja pyysi jälkikäteen katsojilta anteeksi.

– Pyydän syvästi anteeksi. Treenasimme molemmat erittäin kovaa tähän otteluun. Minulla on tästä todella huono mieli. Jeremy palaa vielä kehään, otetaan silloin uusiksi, meksikolainen sanoi paikalla olleelle lehdistölle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt