Voimistelun supertähden veljeä epäillään raa’asta rikoksesta – kolme ihmistä kuoli

Julkaistu:

Rikos
Simone Bilesin veli on ammattisotilas. Poliisitutkinta kesti kahdeksan kuukautta.
Clevelandin poliisi Ohion osavaltiossa tutki peräti kahdeksan kuukautta kolmen ihmisen hengen uudenvuodenaattona vienyttä ampumista. Torstaina NBC kertoi poliisin uskovan pidättäneensä tekoon syyllistyneen henkilön, 24-vuotiaan Tevin Biles-Thomasin.

Kolmoismurhasta ja useista muista rikoksista epäilty on USA:n maavoimien ammattisotilas ja kaikkien aikojen parhaana pidetyn naistelinevoimistelijan Simone Bilesin isoveli.

Uhrit ammuttiin hengiltä clevelandilaisessa airbnb-asunnossa 31. joulukuuta, mutta poliisitutkinta polki pitkään paikallaan.

Rion olympiakisoissa 4 kultaa ja urallaan peräti 14 MM-kultaa saavuttanut Biles on kaksi vuotta nuorempi kuin Tevin Biles-Thomas. Kaksikon ja näiden kahden sisaruksen lapsuus oli yksinhuoltajaäidin päihdeongelmien varjostama, ja lapset otettiin huostaan useita kertoja.

Simone Biles ei ole sitten varhaislapsuutensa asunut saman katon alla kuin nyt raskaista rikoksista epäilty isoveljensä. Simone Bilesin ja lapsikatraan nuorimman adoptoi lopulta äidin isä. Vanhimmat lapset päätyivät toisaalle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt