20-vuotias pelaaja menehtyi vain tunteja debyyttinsä jälkeen – ”Lepää rauhassa Archie”

Julkaistu:

Rugby
Archie Brucen kuolema ravistelee rugbymaailmaa.
20-vuotias englantilainen rugbypelaaja Archie Bruce kuoli lauantain ja sunnuntain välisenä yönä joukkueensa pelimatkalla. Brucen seura Batley Bulldogs tiedotti tapahtuneesta sunnuntaina.

– Surun murtamina kerromme seuramme pelaajan Archie Brucen kuolemasta. Hänet löydettiin hotellihuoneestaan aikaisin tänä aamuna, seura kertoi Twitter-tilillään.– Olemme kertoneet tapahtuneesta Archien perheelle ja olemme heidän tukenaan. Jatkamme yhteistyötä Ranskan viranomaisten kanssa, ja joukkue on viivästyttänyt paluutaan kotimaahan. Brucen perhe on pyytänyt kunnioittamaan yksityisyyttään tänä vaikeana aikana.

Englantilaisjoukkue oli vieraspelimatkalla Ranskassa ja kohtasi lauantaina Toulousen. Bulldogs hävisi ottelun 0–46. Bruce ehti debytoida uudessa seurassaan ottelun lopussa, vain tunteja ennen kuolemaansa.

Monet pelaajat ovat kunnioittaneet Brucen muistoa sosiaalisessa mediassa.
– Näihin uutisiin oli todella ikävä herätä. Haluan osoittaa surunvalitteluni hänen perheelleen, ystävilleen ja joukkuetovereilleen. Lepää rauhassa Archie, Englannin maajoukkuepelaaja Alex Walmsley kirjoitti.

Brucen kuolinsyy ei ole vielä tiedossa.