36-vuotias entinen NFL-tähti kuoli onnettomuudessa – julkaisi vain tunteja aiemmin kuvan: ”Minun lauantai-iltani”

Julkaistu:

nfl
Cedric Benson kuoli moottoripyöräonnettomuudessa saamiinsa vammoihin.
Amerikkalaisen jalkapallon yliopistosarjassa NCAA:ssa sekä ammattilaisliiga NFL:ssä huipulle noussut Cedric Benson on kuollut. Benson kuoli moottoripyöräonnettomuudessa. Hän oli 36-vuotias.

Benson menehtyi Austinissa Texasin osavaltiossa lauantaina. Onnettomuus sattui, kun Bensonin ohjaama moottoripyörä törmäsi autoon. Benson ja hänen kyydissään ollut nainen menehtyivät. Autossa olleet kaksi henkilöä loukkaantuivat.

Aiemmin päivällä hän oli ladannut Instagramiin tarinan, jonka kuvassa oli BMW:n moottoripyörä ja mukana saateteksti ”Minun lauantai-iltani” ja liuta sydänemojeja.

Benson nousi amerikkalaisten urheilufanien tietoisuuteen Texasin yliopiston joukkueen keskushyökkääjänä.

– Surullista kuulla Cedric Bensonin kuolemasta. Valmensimme Texasissa montaa kovaa pelaajaa, mutta kukaan ei ollut Cedriciä kovempi. Hän oli todella sielukas pelaaja. Ajatuksemme ja rukouksemme ovat hänen perheensä ja ystäviensä luona tänä surullisena päivänä, Bensonia yliopistossa valmentanut Mack Brown kirjoitti Twitterissä.Hyvän yliopistouran jälkeen Benson varattiin NFL:ään ensimmäisellä kierroksella vuonna 2005. Chicago Bears huusi hänet neljännellä vuorolla.

Bearsissa ura ei ottanut tulta alleen, vaan hän jäi muiden taakse nokkimisjärjestyksessä. Ura urkeni kunnolla vuonna 2008, kun hän siirtyi Cincinnati Bengalsiin. Benson juoksi tiikeripaidassa kolmena vuonna peräjälkeen yli arvostetun 1000 jaardin rajapyykin.

Bensonin ura päättyi kauden 2012 jälkeen vain 30-vuotiaana.