NFL-mestari kuoli lämpöhalvaukseen 32-vuotiaana

Julkaistu:

NFL
NFL:n mestaruuden voittanut Mitch Petrus menehtyi lämpöhalvaukseen.
Entinen amerikkalaisen jalkapallon pelaaja, NFL-voittaja Mitch Petrus menehtyi torstaina lämpöhalvaukseen. Hän oli kuollessaan vain 32-vuotias.

BBC:n mukaan Petrus oli työskentelemässä ulkona perheensä kaupassa Arkansasin osavaltion pääkaupungissa, Little Rockissa. Hän sairastui ja menehtyi myöhemmin torstai-iltana sairaalassa. Pulaskin piirikunnan kuolemansyyntutkijan Gerone Hobbsin mukaan Petrus menehtyi lämpöhalvaukseen.

– Hän joi vettä, mutta ei saanut tarpeeksi elektrolyyttejä, Hobbs kertoi NBC Newsille.

Arkansissa oli annettu samana päivänä hellevaroitus, sillä lämpötilat nousivat yli 32 asteen.

Petrus oli New York Giantsin puolustava linjamies. Hän voitti vuonna 2012 NFL:n mestaruuden Super Bowlin New York Giantsin kanssa. Myöhemmin samana vuonna hän siirtyi New England Patriotsiin, mutta pelasi siellä vain kahdessa ottelussa. Hänen uransa päättyi vuoteen 2012.

New York Giants muisti entistä pelaajaansa Twitterissä.– Olemme erittäin surullisia kuullessamme Mitch Petrusin poismenosta. Ajatuksemme ovat Mitchin perheen ja ystävien luona, seura kirjoitti.

Petrus valmistui vuonna 2009 Arkansasin yliopistosta, jonka jenkkifutisjoukkue muisti häntä myös Twitterissä.– Olemme hyvin murheellisia Mitch Petrusin kuolemasta. Hän oli erinomainen kilpailija, uskomaton joukkuetoveri, ja aito Hog. Monet jäävät kaipaamaan häntä todella paljon. Lepää rauhassa Mitch.

Erittäin raju helleaalto koettelee tällä hetkellä suurta osaa Yhdysvaltoja. Lämpötilojen odotetaan saavuttavan huippunsa viikonlopun aikana.