Mr. Olympiaa syytetään raiskauksesta – lihashirmu joutui kilpailukieltoon ja järjestäjän pannaan

Julkaistu:

rikosepäily
Shawn ”Flexatron” Rhoden on saanut syytteen raiskauksesta.
Kehonrakentaja Shawn Rhoden sai viime torstaina syytteen raiskauksesta. Amerikkalaista voimailumestaria syytetään naiskehonrakentajan raiskaamisesta. Asiasta kertoi mm. utahilainen televisiokanava KSL-TV.

Epäillyn raiskauksen uhri kuvailee poliisille jamaikalaista Rhodenia mentorikseen. Hän kertoo raiskauksen tapahtuneen hotellissa viime vuoden lokakuussa. Rhoden vieraili Utahin osavaltiossa naisen luona.

Syytepaperien mukaan nainen kertoi poliisille Rhodenin käyneen häneen käsiksi ja raiskanneen hänet, vaikka nainen sanoi yrittäneensä työntää miehen pois kimpustaan ja käskeneen tätä lopettamaan. Hän kertoi lopulta päässeensä pois tilanteesta, kun hän sanoi miehelle, että eräs tuttava odotti häntä hotellin aulassa ja tämä aavistaisi jonkin olevan vialla, jos hän ei menisi paikalle.

Naisen yltä löytyi Rhodenin DNA:ta. Rhodenista, lempinimeltään ”Flexatron”, annettiin pidätysmääräys viime torstaina. Mies on puolustava Mr. Olympia -kilpailun voittaja. Kyseessä on erittäin arvostettu kehonrakennuskilpailu.

Rhodenin tukijat eivät katsoneet hyvällä syytteiden julkitulon jälkeen. Kilpailua pyörittävän American Media -yhtymän toimitusjohtaja David Pecker ilmoitti perjantaina, että Rhodenin osallistumisoikeus Mr. Olympiaan on evätty. American Media on Yhdysvalloissa myös merkittävä lehtien julkaisija. Yhtiö ilmoitti samalla, ettei se enää seuraa tai tue Rhodenia julkaisuissaan.

Artikkeliin päivitetty lisätietoja kello 14.29.