50 000 dollaria rikki – varainkeruu Lotta Backlundin Yhdysvalloissa sairastuneen veljen hyväksi onnistui - Muut lajit - Ilta-Sanomat

50 000 dollaria rikki – varainkeruu Lotta Backlundin Yhdysvalloissa sairastuneen veljen hyväksi onnistui

Lotta Backlundin veli Calle halutaan siirtää Suomeen kuntoutumaan vakavasta aivovammasta.

Julkaistu: 12.7.2019 14:37

Aivovaltimopullistumasta kärsivän Calle Backlundin hyväksi järjestetty keräys on tuottanut toivotun tuloksen. Tavoitesumma on saavutettu.

Koomikko Lotta Backlundin pikkuveli Calle, 30, makaa yhdysvaltalaisessa sairaalassa aivovaltimopullistuman takia.

IS uutisoi aiemmin, että Calle Backlundin hyväksi järjestettyyn varainkeräys, jonka tuotoilla hänet on tarkoitus siirtää Suomeen kuntoutukseen.

Nyt Gofundme-palvelusta löytyvä keräystili on saavuttanut tavoitesummansa. Keräyksen tavoitteeksi on sivustolla ilmoitettu 50 000 dollaria (noin 44 400 euroa) ja tuo summa on saatu kerättyä. Kerätty summa oli perjantaina iltapäivällä 50 380 dollaria (noin 44 700 euroa).

Lotta Backlund kirjoitti keskiviikkona sosiaalisissa medioissa veljensä tilanteesta ja gofundme-varainkeruutilistä sekä pyysi ihmisiä auttamaan, jos voivat.

Facebook-päivityksessään Backlund totesi, että veljen kuljettaminen Suomeen maksaa kymmeniätuhansia euroja eikä sairastaminenkaan ole Yhdysvalloissa ilmaista. Gofundme-sivustolla kerrotaan, että Backlundit tarvitsevat rahaa nimenomaan veljen siirtämistä sekä kuntoutusta varten.

Hyökkäyksen linjamies Calle Backlund on entinen Suomen maajoukkuepelaaja amerikkalaisessa jalkapallossa. Hän muutti USA:han alun perin pelaamaan yliopistosarjassa ja jäi sen jälkeen maahan työskentelemään turvallisuusalalla.

Suomessa pelatessaan hän edusti Helsinki Roostersia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?