Vaimo soitti ex-urheilutähdelle kesken loman – mies osasi odottaa huonoja uutisia, mutta sai kuulla hirvittävän totuuden

Julkaistu:

Baseball
Entinen baseball-tähti ja nykyinen televisiokasvo Jerry Remy avautuu uutuuskirjassa perhettään kohdanneesta karmivasta tragediasta.
Deadspin-sivuston julkaisemassa otteessa Jerry Remyn Nick Cafardon kanssa kirjoittamastaan uutuuskirjasta If These Walls Could Talk: Stories from the Boston Red Sox, Remy puhuu vuoden 2013 traumaattisista tapahtumista. Jerryn poika Jared Remy puukotti morsiamensa Jennifer Martelin kuoliaaksi elokuussa 2013. Veriteko tapahtui pariskunnan neljävuotiaan tyttärensä läsnä ollessa.

Remy kuuli karmeat uutiset ollessaan Torontossa matkalla lentokentälle lomamatkan päätteeksi.

– Olin matkalla lentokentälle, kun vaimoni Phoebe soitti. Osasin odottaa huonoja uutisia, koska hän ei koskaan soita siihen aikaan. Vastasin, ja hän kertoi, että jotain oli tapahtunut Jaredin ja Jennyn välillä, ja että Jenny oli huonossa kunnossa.

Järkyttävä totuus pojan hirmuteosta paljastui Remylle juuri kun lento oli lähdöstä Torontosta.

– Phoebe lupasi soittaa takaisin, kun hän tietää enemmän. Olimme juuri kiirehtimässä koneeseen, kun hän soitti uudestaan, ja kertoi Jenin kuolleen. Emme kerenneet puhua sen enempää, koska kone oli jo lähdössä. Istuin koneessa täydessä shokissa, en muista lennosta mitään.

Loppuelämä vankilassa

Remy on taistellut useampaan kertaan läpi keuhkosyöpähoitojen, ja on selvinnyt aiemmin myös masennusdiagnoosista ja paniikkikohtauksista. Mikään ei kuitenkaan vertaudu oman pojan käsittämättömään tekoon.

– Vaikka Jared onkin meidän poikamme, hän teki jotain, mitä ei voi antaa anteeksi.

Jared Remy tunnusti syyllisyytensä Jennifer Martelin murhaan ennen oikeudenkäyntiä. Hän tulee istumaan loppuelämänsä vankilassa, ilman mahdollisuutta ehdonalaiseen vapauteen.

Työt baseballin parissa jatkuvat

California Angelsissa ja Boston Red Soxissa pelaajaurallaan esiintynyt Jerry Remy on tehnyt pitkän uran NESN-kanavan tv-lähetyksissä Red Soxien otteluista.

Paluu sapattivapaalta henkilökohtaisen tragedian jälkeen tuntui aluksi miltei mahdottomalta, mutta kaiken kokenut 66-vuotias on jälleen vakiokasvo ruudussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt