Urallaan jättiomaisuuden tienannut ex-tähti tuomittiin iljettävästä rikoksesta – myös kaksi muuta syytettä vireillä

Julkaistu:

NFL
Entinen jenkkifutistähti Kellen Winslow Jr. tuomittiin karmeasta rikoksesta.
Entinen NFL-tähti Kellen Winslow Jr. tuomittiin maanantaina syylliseksi 58-vuotiaan kodittoman naisen raiskaukseen.

Rikosoikeudellinen prosessi 35-vuotiasta Winslowia vastaan jatkuu yhä. Häntä epäillään myös kahdesta muusta raiskauksesta. Winslowia uhkaa elinikäinen vankeustuomio.

Maanantainen tuomio tuli viime vuoden toukokuussa Encinitasissa, San Diegon pohjoispuolella tapahtuneesta rikoksesta. Winslow oli ystävystynyt naisen kanssa ja kutsunut tämän kahville. Sen jälkeen Winslow raiskasi naisen autonsa vieressä.

Maanantaina Winslow tuomittiin myös itsensäpaljastamisesta ja ahdistelusta. Näissä tapauksissa uhreina oli kaksi eri naista.

Syyttäjien mukaan Winslow oli kuuluisuutensa sokaisema ja tunsi voivansa käyttää haavoittuvassa asemassa olevia naisia hyväkseen.

The Guardian -lehden mukaan syyttäjä Dan Owens kutsui Winslowia ”sudeksi lampaan vaatteissa”.

Tienasi pelaamalla jättiomaisuuden

Kellen Winslow Junior on NFL:n Hall of Fame -pelaajan Kellen Winslowin poika. Isä-Winslow pelasi viisi kertaa NFL:n tähdistöottelussa ja häntä pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaimmista sisemmistä laitahyökkääjistä. Hän edusti koko uransa ajan San Diego Chargersia.

193-senttinen ja 109-kiloinen Winslow Jr. edusti aktiiviurallaan Clevelandin, Tampa Bayn, New Englandin ja New Yorkin NFL-joukkueita. Hän tienasi vuosina 2004–2013 yhteensä yli 35 miljoona euroa palkkaa.


Kahdessa muussa Winslowia koskeneessa raiskaussyytöksessä valamiehistö ei pystynyt tekemään yksimielistä päätöstä. New York Postin mukaan vielä ei ole selvillä, milloin oikeudenkäynti jatkuu.

54-vuotias liftari kertoi Winslow Jr:n kuljettaneen hänet Encinitasin kauppakeskuksen parkkipaikalle, jossa Winslow Jr oli raiskannut hänet Hummer-autossaan maaliskuussa 2018.

Nainen sanoi sammuneensa 17-vuotiaana opiskelijana juhlissa San Diegon lähiössä vuonna 2003. Hän heräsi siihen, kun tuolloin 19-vuotias Winslow Jr raiskasi häntä. Winslow Jr oli palannut tuolloin yliopistosta kesäksi kotiin.