Mies nousi moottoripyörän selästä ja ampui urheilutähteä selkään – väkijoukko hakkasi, poliisi otti kiinni - Muut lajit - Ilta-Sanomat

Mies nousi moottoripyörän selästä ja ampui urheilutähteä selkään – väkijoukko hakkasi, poliisi otti kiinni

David Ortiz kuvattuna vuonna 2010. Boston Red Soxia edustanut pelaaja voitti urallaan kolme World Series -mestaruutta.

David Ortiz kuvattuna vuonna 2010. Boston Red Soxia edustanut pelaaja voitti urallaan kolme World Series -mestaruutta.

Julkaistu: 10.6.2019 14:13

Selkään ammuttu David Ortiz vietiin sairaalaan leikkaukseen.

Entistä Boston Red Sox -baseballjoukkueen kovalyöntistä pelaajaa David Ortizia ammuttiin sunnuntai-iltana Dominikaanisessa tasavallassa.

Tapahtumapaikkana oli poliisijohtajan Ney Aldrin Bautista Almonten mukaan Dial Bar and Lounge –baari Santo Domingon kaupungissa. Väkivallanteko tapahtui paikallista aikaa kello 20.50. Viranomaisten mukaan miespuolinen ampuja oli noussut moottoripyörän selästä ja ampunut Ortizia lähietäisyydeltä.

Selkään ammuttu Ortiz vietiin Abel Gonzalezin sairaalaan, jossa hän joutui leikkaukseen. Ortizin tila todettiin vakaaksi.

Associated Press –uutissivuston mukaan Ortizin isä Leo Ortiz puhui medialle poikansa tilasta sairaalaan ulkopuolella. Isällä ei ollut tietoa, miksi hänen poikaansa ammuttiin.

Väkijoukko otti epäillyn ampujan kiinni ja hakkasi hänet. Bautistan mukaan poliisi kuulustelee ampujan, kun hänen vammansa on hoidettu.

43-vuotias Ortiz löi urallaan MLB-baseball-sarjassa peräti 541 kunnaria 20 kaudella, joista hän pelasi 14 kautta Red Soxin joukkueessa Bostonissa. Hän voitti Bostonissa kolme World Series –mestaruutta ja lopetti uransa kauden 2016 jälkeen. Hän pelasi tähdistöottelussa 10 kertaa ja hänet valittiin World Series –loppuottelusarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi kaudella 2013.

Tuoreimmat osastosta