Snookerin supertähti Ronnie O’Sullivan pudotti uutispommin – perusteli päätöstään vertaamalla itseään Kimi Räikköseen

Julkaistu:

Snooker
Snookerin viisinkertainen maailmanmestari Ronnie O’Sullivan yllätti Telegraphin haastattelussa.
Ronnie O’Sullivan, 43, sanoi aikovansa ensi kaudella pelata vain muutamassa turnauksessa.

– Pikkukisoissa, joissa ei ole mediaa eikä paineita. Jätän siis väliin Mastersin, MM-kisat ja Iso-Britannian mestaruuskisat, O’Sullivan sanoi brittilehti Telegraphille.

O’Sullivan sanoi, että MM-kisoissa on liikaa häntä ärsyttäviä mediavelvollisuuksia. Hän myös kertoi suuttuneensa snookerin lajipäättäjille ja kuvaili suhdettaan heihin värikkäin sanakääntein.

– Suhteemme on kuin karille mennyt avioliitto. Pomot eivät pidä minusta, minä en todellakaan pidä heistä. Asumme vielä saman katon alla lasten takia, pysymme yhdessä niin kauan kuin he käyvät koulua. Sitten hankimme oman pikku asunnon kumpikin ja homma on selvä, O’Sullivan sanoi.
Lempinimellä Raketti tunnettua O’Sullivania risoo se, kuinka häntä vaaditaan pelaamisen lisäksi jatkuvasti markkinoimaan snookeria. Hän vertasi itseään tunnettuun suomalaisurheilijaan.

– Helpoin tapa selittää tämä asia on Kimi Räikkönen. Hän tykkää ajaa kilpaa, mutta ei halua puhua kilvanajosta. Minä en halua markkinoida itsenäni tai lajia. En pelaa siitä syystä, O’Sullivan sanoi.

– Mielestäni voin auttaa snookeria parhaiten pussittamalla palloja ja tekemällä sataneljäseiskoja (147 on snookerin maksimibreikki). On ihan tarpeetonta höpöttää vastustajastani, turnauksesta tai pelin kulusta. Minua kyllästyttää se.

O’Sullivan teki päättyneellä kaudella snookerhistoriaa pussittamalla uransa tuhannennen sadan pisteen breikin. Yksikään toinen snookerammattilainen ei ole pystynyt vastaavaan.
  • Videon O’Sullivanin historiallisesta breikistä näet alta.

Snookermiljonääri

Ronnie O’Sullivan on tienannut snookerurallaan 10,8 miljoonaa puntaa (nykykurssilla 12,3 miljoonaa euroa) palkintorahaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt