Titta Keinänen saavutti olympiakaraten EM-pronssia!

Suomen Titta Keinänen on saavuttanut olympiakaraten EM-pronssia Espanjan Guadalajarassa järjestettävissä Euroopan mestaruuskilpailuissa.

Titta Keinäselle EM-pronssia.

30.3.2019 11:33

Naisten yli 68 kilon luokan sarjassa kilpaileva Titta Keinänen kukisti lauantaiaamuna käydyssä pronssiottelussa Kosovon Fortesa Oranan lukemin 2–1.

Ottelun alku oli tarkkaavainen molemmilta kilpailijoilta. Kumpikin sai ensimmäisestä tilanteesta pisteen lyönnillä. Ottelu jatkui pitkään tasatilanteessa 1–1, mutta Keinänen sai ottelun lopulla yhden lyöntipisteen, jolla hän lopulta nappasi voiton ja EM-pronssia.

– Se oli aika perinteinen mitaliottelu. Kumpikin otteli tarkasti, Keinänen kommentoi STT:lle puhelimitse.

– Sain ensimmäisen pisteeni siitä ensimmäisestä tilanteesta, mutta vastustajan valmentaja nosti videotarkastuskortin. Tilanne tarkastettiin, ja vastustaja sai myös pisteen, Keinänen jatkoi.

Keinäselle arvokilpailumitali on uran ensimmäinen. Hänen tavoitteenaan ovat ensi vuonna Tokiossa järjestettävät olympialaiset, joihin karsintaseula on tiukka.

– Tästä saa rankingpisteitä. Huhti-, touko- ja kesäkuussa on lisää kilpailuja. Ensi vuonnakin on vielä karsintakilpailuja, Keinänen valotti suunnitelmiaan.

Naiset, yli 68 kg:

Pronssiottelu: Titta Keinänen Suomi–Fortesa Orana Kosovo 2–1. –Keinäselle EM-pronssia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?