Fanille raivostunut Conor McGregor pidätettiin Miamissa – supertähti avautui sosiaalisessa mediassa päästyään putkasta

rac

Julkaistu:

UFC
Vapaaottelun supertähti Conor McGregor joutui taas vaikeuksiin viranomaisten kanssa.
Poliisi pidätti vapaaottelutähden Conor McGregorin varhain maanantaiaamuna. Hän raivostui, kun fani yritti ottaa hänestä valokuvaa puhelimellaan. McGregor, 30, nappasi puhelimen fanin kädestä ja särki sen säpäleiksi.

Miami Herald -lehti uutisoi, että välikohtaus tapahtui Fontainebleau Miami Beach -luksushotellin ulkopuolella.
McGregor vapautettiin putkasta 12 500 dollarin (11 000 euron) takuita vastaan. Guardian-lehden mukaan hänet on asetettu syytteeseen ryöstöstä ja ilkivallasta.

Tiistaina iltapäivällä irlantilainen McGregor kommentoi välikohtausta Facebook-sivuillaan:
– Kärsivällisyys tässä maailmassa on hyve, jota kohti koetan kulkea. Rakastan todella paljon kaikkia fanejani. Kiitos teille kaikille, McGregor kirjoitti.

McGregorin asianajaja Samuel Rabin sanoi tiedotteessaan, että hänen asiakkaansa arvostaa viranomaisten toimintaa ja aikoo tehdä poliisin kanssa täyttä yhteistyötä.

Edellisen kerran McGregor otteli lokakuussa Las Vegasissa, jolloin hän hävisi venäläiselle Habib Nurmagomedoville.

UFC-paluuotteluunsa valmistautuva McGregor lomailee parhaillaan Etelä-Floridassa. Hän julkaisi muutama päivä sitten Instagram-tilillään kuvia äitinsä 60-vuotissyntymäpäiväjuhlista.
Conor McGregor ei ole kertaa vaikeuksissa USA:n viranomaisten kanssa. Hänet tuomittiin viime vuonna New Yorkissa yhteiskuntapalveluun ja vihanhallintakurssille raivokohtauksensa takia.

McGregor heitteli huhtikuussa 2018 roskakoreja ja muuta tavaraa päin bussia, jossa matkusti UFC-sarjan ottelijoita.