Kuvat: Lindsey Vonnin ja Nico Rosbergin Vivian-vaimon rohkeat halkiot varastivat katseet punaisella matolla

Julkaistu:

Laureus-gaala
Monacossa järjestetyssä Laureus-palkintogaalassa nähtiin upeaa pukuloistoa.
Arvostettu Laureus-palkintogaala keräsi jälleen Monacoon liudan urheilun supertähtiä. Gaalaillan aikana palkitaan muun muassa vuoden mies- ja naisurheilija, vuoden joukkue ja vuoden urheiluhetki.

Laureus-juhlallisuuksiin saapui tunnettuja urheilunimiä ympäri maailmaa.

Uransa hiljattain Ruotsin MM-kisoissa lopettanut alppihiihdon supertähti Lindsey Vonn, 34, edusti gaalassa upeassa valkoisessa luomuksessa. Pitkän mekon kruunasi edessä oleva rohkea halkio. Yhdysvaltalaisurheilijan asun täydensivät hopeiset korkokengät.

Syöksylaskun MM-pronssia viikko sitten Åressa voittanut Vonn on gaalassa ehdolla vuoden comeback -kategoriassa. Hänet palkittiin alkuillasta urheiluhenki-erikoispalkinnolla.


Olympiavoittaja ja maailmanmestari Vonn ei ollut ainoa, joka käänsi katseita punaisella matolla. F1-maailmanmestari Nico Rosbergin vaimo Vivian suosi Vonnin tavoin gaala-asussaan valkoista väriä. Myös hänen mekossaan oli ylös asti ulottuva halkio.

Rosbergit poseerasivat kameroille hyväntuulisina. Vuonna 2014 avioitunut pari on tuntenut lapsuudesta saakka. Heillä on vuonna 2015 ja 2017 syntyneet tyttäret.


Serbialainen tennistähti Novak Djokovic asteli kameroiden eteen iloisissa tunnelmissa. Veikeänä persoonana tunnettu 15-kertainen Grand Slam -voittaja suukotteli punaisella matolla Jelena-vaimoaan. Djokovic, 31, on gaalassa ehdolla vuoden miesurheilijaksi.


Gaalassa nähtiin myös lukuisia jalkapallomaailman tähtiä, kuten muun muassa portugalilaislegenda Luis Figo, 46, ja espanjalaistähdet Cesc Fabregas, 31, ja Carles Puyol, 40.

Urheilun suureksi ystäväksi tunnustautuva Monacon ruhtinas Albert saapui myös nauttimaan palkintogaalan tunnelmasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt