Vladimir Putin poikkesi judotatamille kesken raskaan työpäivän – video: murjoi olympiavoittajan mattoon ja satutti sormensa

Julkaistu:

Venäjä
Venäjän presidentti Vladimir Putin on hyvässä kunnossa.
Venäjän presidentti Vladimir Putin poikkesi intensiivisten Syyria-neuvottelujen lomassa judotreeneissä Sotshissa torstaina.

Vastassa olivat ainakin vuoden 2016 Rion olympiavoittaja Beslan Muldranov ja kisojen pronssimitalisti Natalia Kuzyutina.

Kuzyutina julkaisi Instagramissaan videon, jossa näkyy, kuinka Venäjän presidentti painaa urheilijan maahan muutaman kerran, mutta päätyy lopulta itsekin tatamille.

Kuvatekstissä Kuzyutina kirjoittaa ihailevansa presidenttiä, joka raskaan työpäivän päätteeksi jaksaa treenata. Kuzyutina myös toteaa, että presidentti osoittaa esimerkillään koko kansalle, kuinka urheilu on olennainen osa jokaisen ihmisen elämää missä tahansa iässä.
– Oli ilo painia jälleen maamme ykkösjudokan kanssa, hän kirjoittaa Instagramissaan.


66-vuotiaalla Venäjän presidentillä on lajinsa musta vyö. Venäjän valtion omistaman Sputniknews julkaisi YoiTubessa harjoituksista videon, jolla näkyy, kuinka vaivattomasti presidentti tekee kuperkeikkaa ja juoksee huippu-urheilijoiden rinnalla.

Videolla myös näkyy otteita Putinin ja Muldranovin painista, ja siitä kuinka helposti 60-kiloinen olympiavoittaja vääntyy presidentin otteessa.

Ensimmäisen heiton jälkeen Putin satutti sormensa, mutta Muldranov kiiruhti apuun ja pienen teippauksen jälkeen heittely paini jatkui samaan tahtiin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt